Sports de ca Nostra

At. Balears : Principi d’acord amb Kike López

IMG_5448 

Kike López (Salamanca, 1988) es convertirà en el primer fitxatge de l’Atlètic Balears per a la temporada 2015/2016. El migcampista de 27 anys que procedeix del CD Alcoyano signarà per una temporada amb el club blanc i blau i destaca en el seu joc per banda dreta.

La presentació del migcampista serà el dijous 18 de juny a les 12:30h a Son Malferit.

La seva trajectòria professional passa per Valladolid, Poli Ejido, UD Salamanca, Villarreal B, Tenerife, Alcorcón, Cádiz i CD Alcoyano pel que demostra que és un jugador amb àmplia experiència a Segona Divisió A amb 127 partits en la categoria de plata del futbol espanyol (10 partits amb el Valladolid; 75 amb UD Salamanca, 15 amb Villarreal B, 27 amb CD Alcorcón). En el seu currículum també es mostra que en la temporada 2007/08 debutava a Primera Divisió amb el Real Valladolid, i va arribar a jugar dues temporades en la màxima categoria.

Aquesta passada temporada jugava un total de 26 partits (9 en el Cádiz, 13 a l’Alcoyano i 4 de Copa del Rei) marcant un gol, casualment contra l’Atlètic Balears.

Aquesta nova incorporació és el primer fitxatge del període estival i arriba després de la renovació dels futbolistes mallorquins Biel Guasp, Francesc Fullana, Jaime Hernández i el capità Esteban Muñoz. També Manuel Farrando torna de la seva cessió a l’Alcúdia.

Moltes gràcies per la vostra atenció i difusió

Dpt. Comunicació ATB

Los comentarios están cerrados.