Sports de ca Nostra

Nota de premsa At.Balears; M. Riad, Juárez, Coll i Rodrigo pugen al primer equip

Foto At.Balears

Foto At.Balears

Riad Chakroun, Marc Juárez, Gabriel Coll i Rodrigo Pascual Cuenca, jugadors fins ara del Juvenil Divisió d’Honor formaran part aquesta pretemporada del primer equip dirigit per Gustavo Siviero. El Club ha assolit la renovació per dues temporades d’aquests quatre futbolistes per tal de que donin una passa més dins de l’entitat blanc i blava, continuant amb la gran progressió mostrada els darrers anys a les categories inferiors.

Patrick Messow, Director Esportiu de l’Atlètic Balears: “Estam molt contents de poder anunciar que continuam amb la línia d’integrar els nostres talents al primer equip, el que és  bon senyal per als joves i és una confirmació per a la nostra feina amb el futbol base. Sempre hem volgut el millor per als nostres joves futbolistes perquè són la raó de ser del projecte de futur. Aquests quatre  tenen la oportunitat de demostrar durant la pretemporada les seves qualitats i tenir la possibilitat de formar part del primer equip per a la pròxima temporada. Ells han mostrat unes molt bones característiques, predisposició i rendiment durant la passada temporada i creiem que aquest ha de ser el resultat que han d’obtenir”.
Foto At.Balears

Los comentarios están cerrados.