PB Els Tamarells, assemblea ordinaria anual de socis‏

15 junio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Foto assembleaEn la seu de la penya a Felanitx, el passat mes de maig, es va dur a terme l’Assemblea OrdinĂ ria de socis de la Penya Barcelonista “Els Tamarells”, on es tractaren els temes segĂŒents:

Primer de tot, es dĂłna la benvinguda als socis assistents i tot seguit el president el Sr. SebastiĂ  Oliver presenta l’informe d’activitats realitzades durant la temporada 2014-2015. Explica que actualment hi ha 854 socis i que la temporada es començà amb 792, amb un increment de 62 socis. TambĂ© informa que s’han realitzat 184 viatges de socis per veure els partits de l’equip a l’estadi. Finalment repassa les activitats que s’han duit a terme al llarg de la temporada. Cal esmentar que s’han realitzat l’acte de d’aniversari homenatge al nostre directiu Francesc Sola, amb la presĂšncia de l’actor Oriol Cruz i  l’ex jugadora Melisa Nicolau, una conferĂšncia a Cas Concos, tornejos de futbol a Felanitx (2) i a Cas Concos (1), la presentaciĂł d’un llibre a Campos, aixĂ­ com actes solidaris (Trail SolidĂ ria a Felanitx amb mĂ©s de 600 participants a benefici de Joan Garcia, i Glosat Solidari a Cas Concos a benefici d’Aproscom), viatge conjunt amb mĂ©s de 60 socis a Barcelona, diferents sopars amb socis a Campos, una caragolada a Son Mesquida, calçotada a Cas Concos, caminada a Sant Salvador, seguiment a la visita del Barça femenĂ­ amb la nostra sĂČcia Mariona Caldentey, presentaciĂł del Menorca CamĂ­ de Cavalls i de l’Ultra Serra de Tramuntana, col·laboraciĂł amb la cursa de muntanya Felanitx Xtrem i l’Ultra Trail Serra de Tramuntana, acabant la temporada amb un acte solidari a Can Vermell a Campos, amb l’assistĂšncia a la 12ÂȘ Trobada de Penyes a Ferreries (Menorca), i amb la presĂšncia de nombrosos penyistes en la final de la Copa del Rei a Barcelona, i en la final de la Lliga de Campions a BerlĂ­n.

 

escut PB Els Tamarells

 

En quan a la situació patrimonial destaca que es varen comprar dos seients més al Camp Nou, els quals es sumen als vuit seients que ja tenia amb propietat. Ara la penya en té 10 en propietat i 2 en concepte de lloguer

  Les xifres de la temporada són:

      Acabam amb 861 socis, seguim al capdavant com a penya mĂ©s nombrosa de les Illes i de l’estat espanyol sense comptar Catalunya. L’increment ha estat de 69 socis, tot i que partirem en la nova temporada amb 55 socis menys degut a les baixes produĂŻdes en les dues darreres temporades, les quals quedaran depurades . Començarem la nova temporada amb 806 socis, dels quals 16 sĂłn d’honor, Ă©s a dir 790 de pagament, si no hi ha retornats pel banc i tots el que es cobren en efectiu Ă©s du a terme el cobrament.

      D’aquest socis han viatjat de franc gràcies als sortejos 184, l’any que ve se pujaran a 200.

      Hem fet dotze reunions de junta i una assemblea de socis.

      En la Federació hem assistit a 2 assemblees, 5 reunions de junta directiva i 7 reunions de penyes, 1 assistÚncia al Congres Mundial de Penyes celebrat a Barcelona.

      Hem realitzat 69 comunicacions als socis, 36 en el 2014 i 33 en el 2015

      Les 48 activitats realitzades han estat reflectides en 124 publicacions en premsa escrita.

      El lloc web ha superat les 49000 visites, el facebook té 2850 amistats i el twiter ha enregistrat 407 piulades i compta amb 110 seguidors.

 

En el segon punt, el tresorer el Sr. Llorenç Pons, explica el balanç econĂČmic de la temporada actual, fent constar que de moment, hi ha un superĂ vit de 2.319,00€. 

Aquest balanç comptable de la temporada 2014-2015 Ă©s aprovat per l’Assemblea per vint-i-nou vots a favor i un en contra.

En el tercer punt, s’explica el procĂ©s que ha duit a terme la penya, per l’adquisiciĂł de la nova seu, situada en el carrer dels Horts, nĂșmero 50 de Felanitx. Aquest canvi de seu queda aprovat per vint-i-nou vots a favor i un en contra.

En el quart punt, s’explica les activitats previstes per la propera temporada, entre les quals destaca els sortejos de 200 viatges amb entrada per anar a veure el FC Barcelona, una festa d’aniversari i actes com s’han duit a terme fins ara.

En el cinquù punt, el tresorer, explica la proposta pel pressupost de la temporada 2015-2016 que ascendiria a 36.500,00€. Es passa a votació que es aprovada per unanimitat.

  Desitjant els millors Ăšxits per la penya i pel nostre club, dels quals esperam els nostres socis n’estiguin orgullosos, es va cloure l’assemblea anual.

  La Junta Directiva

Comentarios cerrados