Sports de ca Nostra

La Ampa de La Salle Maó se suma al projecte de promoció del futbol a Sant Lluís

IMG_1100La secció de futbol del CCE Sant Lluís i la Ampa La Salle Maó han tancat un conveni d’afiliació de cara a la temporada 2015-2016. Les dues parts han mantingut contactes durant les ultimes dates amb la intenció de buscar un acord favorable per als alumnes del Col·legi La Salle Maó perquè puguin practicar futbol com a activitat extraescolar.

Carlos Maceda per part de la Ampa i José María Vidal per part del CCE Sant Lluís van signar el conveni que inclou entre altres la promoció del futbol entre els alumnes amb activitats complementàries amb el Coordinador José Ángel Moyano, i la promoció entre els alumnes de la Salle Maó del Joc de La Bolla.

Com a part del conveni ambdues parts mantindran reunions trimestrals per seguir l’evolució dels alumnes tant a nivell d’estudis com en la formació esportiva

Los comentarios están cerrados.