Sports de ca Nostra

Els Tamarells, la nostra penya en tots els fronts en la Final de la UEFA Champions League

Berlin-9El passat cap de setmana fou una festa per tots els barcelonistes, el nostre club aconseguia la seva cinquena Lliga de Campions, guanyant per 3-1 a la Juventus de Torí en l’Olympiastadion de Berlin.

Una quinzena de socis de la penya, gràcies a les entrades obtingudes com socis del club uns i com a socis penyistes altres, estaren presents a la capital alemanya animant sense aturar al conjunt de Luís Enrique. A banda de l’estadi, la Porta de Bradenburg, el Postdamer, la Fan Zone Barça, i l’esplanada de l’estadi, foren centres de visita de l’expedició dels Tamarells.

El carrer dels Horts de Felanitx, entre el Cafè Can Moix i la nostra seu, es va tenyir de blau i grana, amb més de 400 socis i seguidors que no perdien detall de la gran pantalla que s’havia instal·lada per l’ocasió. Quan el capità Xavi Hernández va aixecar la cinquena, els nostres brindaren amb cava i es pogueren escoltar i veure focs artificials de celebració d’una temporada històrica, el Barça és el primer equip de la història que aconsegueix dos triplets, Copa, Lliga i UEFA Champions la mateixa temporada.

A Campos també hi hagué festa grossa pels nostres socis, uns 300 es donaren cita davant el Bar Can Vermell per seguir la final davant les pantalles instal·lades, quan l’àrbitre va xiular el final, l’alegria i felicitat es feren presents substituint el patiment sofert durant el partit.

Es Cassino a Cas Concos, Can Piqué i Cas Mosson a Santanyí, inclús la seu de la PB de Washington a Estats Units foren també centres neuràlgics de seguiment per part dels nostres socis.

El dissabte dia 6 de juny del 2015 ja es manté inesborrable en el record dels nostres socis i de tots els barcelonistes, el FC Barcelona aconseguia la seva quarta Copa d’Europa en els darrers 10 anys, i es consolidava com l’equip de moda del segle XXI.

PB Els Tamarells

Los comentarios están cerrados.