Sports de ca Nostra

Athletic Club de Montuïri 7 – Esporles «b» 1‏

ImageProxy123El partit començava sobre les 16h al Revolt de Montuïri, el darrer partit de la temporada 2014-2015, on els termòmetres marcaven prop dels 30 graus i el camp presentava una entrada considerable. Munar presentava un onze titular amb poques novetats i amb intencions d’endur-se els tres punts. El matx començava de cara pels atlètics, ja que Mayol (9′) aprofitava un refús del porter i xutà la pilota dins de la porteria visitant 1-0. Maldament els atlètics foren superiors, Nicolau (45′) no marcà el gol psicològic fins al final de la primera part 2-0, poc abans el mateix Nicolau amb un remat de cap estavellà la pilota al travesser de la porteria visitant. A la segona part Mas (68′) controlava amb el pit des de prop de l’àrea petita, picava la pilota al segon pal i acabava dins de la porteria esporlerina 3-0. Poc després Cerdà Cifre de cap posà el 4-0 en el marcador, no va ser el seu primer gol de cap en la present temporada. Als setanta minuts de joc entrava el porter Salas com a jugador de camp com ja ha passat amb altres ocasions, no molt més tard després d’un xut de falta d’Octavi i l’acabat d’entrar Salas de cap posà el 5-0. Dos minuts més tard Ginard recorria la meitat del camp, era més ràpid que el defensa visitant i tot sol davant el porter posà el 6-0 el marcador. Als 88 min. dins de l’àrea montuirera Ortiz tocava la pilota amb la mà i l’àrbitre xiulava penal. El visitant Torres marcà l’únic gol visitant des dels 11 metres i Miralles Martorell no podia fer per aturar la pilota. El partit donà per molt, ja que als darrers minuts del temps reglamentari Mayol (89′) marcà el seu segon gol del partit i el dedicà a una jove familiar que assistí al partit. Va ser un horabaixa de calor, on els jugadors atlètics en els moments que s’aturava el partit aprofitaven per hidratar-se en motiu de les altes temperatures. En acabar el partit alguns directius encengueren una traca i uns quants coets aconseguint una «mini revetlla». Els jugadors celebraren l’ascens amb cava i es posaren una camiseta que commemorava l’ascens a 2a regional. Després tota la plantilla arribà a plaça amb un camió decorat amb pancartes i molta gent de Montuïri pujà al centre de la vila a rebre als jugadors, prendre un refresc i menjar coca. El partit va ser enregistrat amb vídeo i comentat per Biel Mayol, Francesc Fullana amb intervencions de Francesc Ginard entre d’altres. En els pròxims dies vos comunicarem la data i lloc d’emissió del partit. Gràcies a Mostel produccions per cedir-nos l’equip d’àudio i a Rafel Adrover per la càmera de vídeo. Fotografies del partit per Joana Maria Mayol.

 

 

Athletic Club de Montuïri

Los comentarios están cerrados.