Sports de ca Nostra

C.E. FERRERIES ; FESTA FUTBOL BASE I DINAR FINAL TEMPORADA.

P7082574Avui hem pogut celebrar de manera festiva la festa del futbol base amb la presencia de un convidat d’autentic luxe el jugador del Celta de Vigo, Andreu Fontás que ha participat de manera activa i desde aqui li volém agrair la seva presencia.
Amb partits dels nostres equips desde P-6 i fins l’equip Aleví contra els pares, ha estat molt curios i divertit poder veure els més joves posant en dificultats els seus pares, els infantils han fet partits entre ells, després amb la lona de Fun and Gol, els jugadors s’han divertit a veure qui feia més punts.
Cada equip ha pogut tenir una trobada i fer preguntes a Andreu Fontás que també ha tingut una trobada amb els nostres entrenadors del Futbol base.
I per acabar un bon dinar amb una bona paella i unes 240 persones, entre jugadors, entrenadors, pares, socis, etc.
Com a cloenda hem donat una camiseta del Ferre a Andreu Fontás amb el seu nom, i un merescut i emotiu homenatge a Lucia Barca, li hem fet entrega de una placa de record, per els 5 anys en que ha estat en el nostre club, els 3 darrers com a coordinadora, el president en funcions Pere Morlá ha fet les entregues.
Desde aqui agrair a tots per aquest dia festiu en que hem posat punt i final a aquesta temporada 2014-15, i la gent que ha col.laborat amb nosaltres, el cuiner Xavi Janer i l’ajudant Tomeu Barber, i la speaker que hem tingut avui Esperança Pallicer, i altres, moltes gracies a tots.

Los comentarios están cerrados.