Sports de ca Nostra

Miki Gomila, nova cara per as cadet del CCE Sant lluís

untitled
Miki Gomila (Maó, 1969) s’ha convertit avui en nou entrenador des Cadet del CCE Sant Lluís de cara a sa temporada 2015-2016. Gomila amb titulació Nivell 3 serà es cap visible d’un grup de jugadors que li posaran ses coses difícils as nou tècnic lluïsser.
Format esportivament en la UD Mahón, va ser entrenador Juvenil del CF Sporting de Mahón en dues etapes, així com del At. Villacarlos de Lliga Nacional Juvenil fins que aquesta última temporada agafar ses regnes de s’equip femení del CF Sporting de Mahón on es va quedar a un petit pas de s’ascens directe amb es seu equip.

Després de sa seva desvinculació des seu anterior equip, accepta sa proposta de sa entitat lluïssera per dirigir as cadets així com també, s’incorpora al quadre tècnic de s’equip Regional que dirigirà de nou Jose Angel Moyano as costat de Lorenzo Rotger com a ajudant.
CC.EE.Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.