Sports de ca Nostra

Elías Noval es fa càrrec del Juvenil del CCE Sant Lluis

descarga5Elias Noval s’ha convertit avui en nou entrenador de l’equip Juvenil per a la propera temporada 2015-2016.

El tècnic asturià torna a la que va ser la seva casa durant 15 temporadas i aquest cop per agafar les regnes del segon equip de la nostra Entitat i rellevar a Pedro Palliser com a màxim responsable de l’equip sub-19.

Noval després de la seva marxa de Ses Canaletes a finals de la temporada 2006-2007 es va fer càrrec del CE Mercadal aconseguint l’ascens a 3a Divisió. Després del seu pas pel centre de l’illa, ocupar la banqueta de San Carlos per enrrolarse posteriorment al CF Sporting de Mahón fins a final d’aquesta temporada.

Noval torna a casa, vuit temporades després.

CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.