Sara Esteban nova jugadora del Club Voleibol Ciutadella

3 junio 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

untitledUna de les grans promeses del voleibol nacional s’ha compromĂšs per la prĂČxima temporada amb el club Volei Ciutadella. Sara Esteban Calvo, receptora de nomĂ©s 18 anys i 1’87 d’estatura Ă©s la nova punta del nostre equip per a la Superlliga Femenina.
Jugadora formada al centre d’alt rendiment de la BLUME ha estat recentment campiona d’Espanya juvenil amb el CVB Barça club on va jugar l’Ășltima temporada a la SFV.

Destacar tambĂ© que la jugadora malgrat la seva joventut ja ha debutat amb la selecciĂł nacional absoluta, va ser l’estiu passat a les ordres de Pascual SaurĂ­n, convocatĂČria que espera repetir aquest estiu.
Sara Esteban:
“Estic molt il.lusionada per a la temporada que ve amb el meu nou equip i amb moltes ganes de treballar. Personalment garanteixo el màxim esforç.”
“He acceptat la proposta per les bones referĂšncies que fa a la professionalitat i serietat d’aquest club; aixĂ­ com les aspiracions que tĂ© cada any per lluitar per les primeres places de la competiciĂł.”
“De la nova temporada a Menorca espero poder ajudar al màxim l’equip amb el meu esforç, així com intentar millorar diferents aspectes del meu joc. Estic segura que amb l’esforç de tots i totes aconseguirem grans ùxits la temporada que ve”
“Agraeixo moltíssim la confiança que han dipositat en jo”
Bep Llorens:
“Sara Esteban Ă©s una de les fermes promeses d’Espanya i per aixĂČ vull expresar la meva satisfacciĂł per la seva incorporació”
“Em motiva de manera especial poder treballar amb la Sara, perquù tenim clar les dues parts que volem posar molt esforç en consolidar la seva posició de titular a la SFV.”
“Crec sincerament que ens hem trobat en el moment adequat, nosaltres voliem donar oportunitats a jugadores amb projecció i motivació màxima. És el perfil de jugadora que volíem per 4″
deportesmenorca.com

Comentarios cerrados