Sports de ca Nostra

Sara Esteban nova jugadora del Club Voleibol Ciutadella

untitledUna de les grans promeses del voleibol nacional s’ha compromès per la pròxima temporada amb el club Volei Ciutadella. Sara Esteban Calvo, receptora de només 18 anys i 1’87 d’estatura és la nova punta del nostre equip per a la Superlliga Femenina.
Jugadora formada al centre d’alt rendiment de la BLUME ha estat recentment campiona d’Espanya juvenil amb el CVB Barça club on va jugar l’última temporada a la SFV.

Destacar també que la jugadora malgrat la seva joventut ja ha debutat amb la selecció nacional absoluta, va ser l’estiu passat a les ordres de Pascual Saurín, convocatòria que espera repetir aquest estiu.
Sara Esteban:
“Estic molt il.lusionada per a la temporada que ve amb el meu nou equip i amb moltes ganes de treballar. Personalment garanteixo el màxim esforç.”
“He acceptat la proposta per les bones referències que fa a la professionalitat i serietat d’aquest club; així com les aspiracions que té cada any per lluitar per les primeres places de la competició.”
“De la nova temporada a Menorca espero poder ajudar al màxim l’equip amb el meu esforç, així com intentar millorar diferents aspectes del meu joc. Estic segura que amb l’esforç de tots i totes aconseguirem grans èxits la temporada que ve”
“Agraeixo moltíssim la confiança que han dipositat en jo”
Bep Llorens:
“Sara Esteban és una de les fermes promeses d’Espanya i per això vull expresar la meva satisfacció per la seva incorporació”
“Em motiva de manera especial poder treballar amb la Sara, perquè tenim clar les dues parts que volem posar molt esforç en consolidar la seva posició de titular a la SFV.”
“Crec sincerament que ens hem trobat en el moment adequat, nosaltres voliem donar oportunitats a jugadores amb projecció i motivació màxima. És el perfil de jugadora que volíem per 4″
deportesmenorca.com

Los comentarios están cerrados.