Fase Ascenso a Tercera División ; C.E.Campanet – Ferreries (0-0)

25 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC02683Gran gran partit del CE Campanet a n’aquest primer partit de lligueta dins Campanet que ha acabat 0-0 contra el Ferreries amb un ambient excel·lent amb el camp ple de banda a banda amb l’equip bolcat. Marcador que no reflexe la superioritat dels taronges damunt els menorquins.

Els campanaters començaren amb timidesa els primers minuts, els blaugrana eren els primers a donar els primers avisos però a poc a poc els taronges es sentien més còmodes amb l’ale de l’afició, de deu, i amb el pas dels minuts de la primera part els homes de Ripoll cada vegada causaven més perill als visitants. En tinguérem fins a 4 ocasions clares per avençar-nos la primera part però no fou possible, Capellà, Capó, Martorell… foren el que més problemes crearen a la defensa blaugrana. Els visitants quedaven amb 10 homes després d’una doble groga al jugador menorquí.