Sports de ca Nostra

SÉNIOR FEMENÍ : EL CVS SÓLLER TOURS ACABA SISÈ A LA FASE D’ASCENS A PRIMERA NACIONAL

ImageProxyEl nostre equip Sénior Femení del CVS Sóller Tours va participar aquest cap de setmana de Sa Fira a la Fase d’Ascens a Primera Nacional com a Campió de Balears. La calorosa ciutat murciana de Molina de Segura va acollir el Campionat en que les nostres varen quedar enquadrades en el grup B amb el Handbol Bordils i el CV Valencia, que al final de la competició varen ser el dos finalistes que es jugaren l’ascens de categoria que va ser pel Handbol Bordils.

 

 El nostre equip va començar la participació a la Fase d’Ascens davant el conjunt valencià de CV Valencia perdent per un resultat de 3-1, començant molt be el primer set amb un marcador ajustat amb una lluita damunt la pista i al final de set les nostres estigueren mes encertades i s’apuntaren aquest primer set de la fase, després les valencianes varen agafar la mida a les nostres i varen incrementar la seva defensa i amb atacs contundents  dominaren el partit, a pesar que les nostres ho posaren tot e intentaren capgirar el marcador però no varen poder i així les valencianes guanyaren.
El segon partit va ser contra el campió de la Fase d’Ascens que va ser el Handbol Bordils, que va traslladar des de Catalunya a una cinquantena de seguidors que donaren suport a les seves jugadores. El partit va començar amb domini català. Un equip molt lluitador amb jugadores veteranes que sabien estar damunt el parquet no exemptes de gran qualitat.
Per contra les solleriques amb una mitjana d’edat de 19 anys lluitaven per poder anivellar el marcador, però aquest primer set va caure de costat català, el segon set va ser molt igualat amb petits avantatges per les nostres jugadores, que en aquest set féren el millor joc de la temporada i aconseguiren empatar el partit a un set, els altres dos sets varen ser de domini català, tot i que les nostres intentaren de totes maneres aconseguir la victòria però la superioritat catalana era evident.
El darrer partit, en que ens jugavem la cinquena o sisena plaça, va ser el mes fluix dels disputats. Amb un equip local animat per la seva afició i unes solleriques ferides després de no haver pogut aconseguir una millor classificació. Les nostres estigueren dins el partit i lluitaren de valent, davant un equip local que no volia deixar escapar la victòria i donar una satisfacció a la seva afició.
C.V.S

Los comentarios están cerrados.