Athletic Club de Montuïri 7 – S’Hostalot 2‏ ,

12 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

11210427_770980146356621_8087633475482154764_nA les 17h començava el partit al Revolt, un horabaixa calorós de Montuïri. Als 5 min. de joc Ginard aprofitava una excel·lent assistència de Mayol i des del començament de l’àrea marcà el primer gol de l’encontre. Deu minuts més tant, Mateu es quedà sol davant el porter i definia sense problemes, posant el 2 a 0 al marcador. Seguidament Cerdà Cifre rebia al segon pal una pilota provinent d’un corner i marcava el tercer gol de la tarda.

A la mitja hora de joc Servera obtenia l’esfèrica davant la porteria i amb un xut molt ajustat a la seva esquerra feia pujar el 4-0. Posteriorment li arribà a Candela la pilota a la banda dreta, aprofitava una errada de la defensa visitant i amb un xut creuat enviava la pilota al fons de la porteria fent el cinquè gol.

Just abans d’acabar la primera part, Solier (41′) disparava per l’esquadra dreta del porter de s’Hostalot i posà el 6-0.

A la segona part, hi hagué menys gols i el partit baixà amb intensitat. Als 66 min. just davant de la porteria contrària, Ginard «regalà» el gol a Nicolau i marcà el 7-0.

A falta de 15 min per acabar el partit, Munar va substituir a Mayol per Salas, entrava el porter com a jugador de camp i el col·locava com a davanter centre.

Als darrers minuts de partit els atlètics es relaxaren i als min.70 i 90 els visitants Salas Navarro i Tomas marcaven el 7-1 i 7-2.

Maldament hi hagué 7 gols atlètics al partit, cap jugador marcà més d’un gol.

El partit següent serà diumenge dia 17 de maig a les 15:45 al barri palmesà de Son Roca. Athlètic Son Ximelis – Athletic Club de Montuïri.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach (c), Andreu, Servera, Mayol, Mateu , Solier i Ginard.

Suplents: Salas, Coronado, Nocolau, Aloy i Bergas.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana

Delegat: Antoni Vidal i Joan Mayol

Targetes grogues: Solier (40′), Ortiz (47′)

Àrbitre: Dasoy Gomez

Canvis: Nicolau per Mateu (45′), Bergas per Cerdà Cifre (45′), Aloy per Ortiz (60′), Coronado per Solier (66′), Salas per Mayol (74′).