Sports de ca Nostra

Liga Nacional Juvenil ; Ferreries – Peña Deportiva (2-1) 90% salvats

11107727_835292506520156_777617519946599326_nL’equip juvenil que entrena Pere Genestar ha aconseguit una treballadissima victoria que pot ser definitiva per la permanencia, ja que a hores d’ara si no fos per la impugnació que te pendent el Sant Jordi del partit que va jugar a Formentera estariem matematicament salvats, peró encara els hi donin la victoria tindrien que guanyar en el camp del Mallorca B i nosaltres no puntuar a casa del Son Oliva.
El de avui ha estat una nova demostració d’orgull i coratge desde l’inici amb una gran despesa fisica contra un bon equip, hem sabut treballar i estar molt encertats en tasques defensives i crear perill a base de presionar i sortides rapides, ens hem avançat en el primer temps amb un gol en propia porta, abans haviem tingut algun avis peró no ha estat fins aqui, teniem el partit controlat peró un gran xut desde uns 25 metres que ha entrat per l’escaire ha estat l’empat, així hem arribat al descans, amb el nostre jove aqui avui intens i no donar cap pilota per perduda.
En la represa hem sortit amb intenció de aconseguir la victoria, hem pogut avançar-nos en 3 bones ocasions que per falta d’encert o bones aturades del porter eivissenc no han entrat peró l’equip ha seguit creient amb les seves opcións i així hem trobat la recompensa en el minut 85 quan Sergi Mercadal ha rematat dins l’area petita un corner, aqui sa desfermant l’euforia de veure que el treball de tants de mesos fet per l’equip que entrena Pere Genestar, ha pogut assolir l’objectiu tant cercat.
Desde aqui els volém felicitar a tots els que han lluitat i cregut amb la proesa.
ENHORABONA A TOTS VOS HO MEREIXEU MÉS QUE MAI.
web Ferreries

Los comentarios están cerrados.