Son Macià 1 – Athletic Club de Montuïri 4‏, Els REIs de son Macià.

6 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ImageProxyEren les 17:30h quan començava el partit al camp de futbol de Son Macià. Als 10 min. de joc el partit anava ben encarat pels montuïrers, ja que Mateu, Solier i una altra vegada Mateu havien posat el 0-3 al marcador de Son Macià.

Al final de la segona part, la defensa atlètica es despistava i Villalonga des de la frontal de l’àrea marcava el gol d’honor 1-3.

A la mitja part Munar substituïa Mas amb una targeta groga, i al lesionat Rechach.

Just començar la segona part, Mateu disparava i la pilota tocava el porter, al pal i provocava un córner.

Posteriorment, en una altra jugada, Mateu es dirigí cap a la porteria visitant, la defensa local no va poder aturar-lo i va arribar a prop de la porteria, xutà i marcà el quart i definitiu 4-1, i així el jugador més veterà de l’Athletic, és convertia en el primer de la història del club amb aconseguir un hattrick. Poc més va ocórrer fins que l’àrbitre xiulàs el final del partit.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach (c), Aloy, Servera, Andreu, Mateu , Solier i Mas.

Suplents: Salas, Nicolau, Coronado, Bergas i Ramis.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana

Delegat: Llorenç Miralles

Targetes grogues: Mas i Ortiz.

Àrbitre: Hurtado Angulo

Canvis: Nicolau per Mas (45’), Coronado per Rechach (45’), Bergas per Candela (71’), Ramis per Mateu (80’).

Durant el partit es va acostar un senyor macianer i va agrair a la trentena d’aficionats atlètics que assistiren al partit, també va comentar que era la primera vegada que es desplaçava tanta gent per presenciar un partit a Son Macià.

També es desplaçà amb bicicleta un dels nostres patrocinadors per presenciar el partit.

Acabada la jornada 33 l’Athletic ocupa la 5na posició empatat a punts amb el Pòrtol.

El proer partit serà dissabte 9 a les 17 al Revolt. Athletic Club de Montuiri – s’Hostalot.