Sports de ca Nostra

Campanet-S’Horta (3-2)Derrota De Bon Gust

DSC01399El CE. Campanet ha perdut a la seva visita a s’Horta per 3-2. Els campanaters perdien per 3-0 però arribaran a possar-se 3-2 i per poc no s’empata el partit. Un partit amb bon gust, ja que des de aquest passat dissabte, equip i afició, ja coneixien que eren equip de lligueta matemàticament després de que els perseguidors fallaren en els seus corresponents partits.

Els golejadors del partit foren Reynés i Martorell, els dos que feien creure per moments amb la remontada però al final no arribaria però si que deixa bones sensacions. Destacam la gran classificació matemàticament per la lligueta i ara toca gaudir d’aquest èxit aconseguit entre tots, merescut.

ENHORABONA CAMPIÓNS!

Força Taronja

noticiasrcdmcec.blogspot.com.e

Los comentarios están cerrados.