Sports de ca Nostra

CAMPIONS: Ivan Campo i Gustavo Siviero volen conèixer els “Campions” d’Eivissa

campionsQueda molt poc temps per al gran partit, i els nostres entrenadors Gustavo Siviero i Ivan Campo s’estan esforçant molt per acabar de crear el seu equip. Els falten moltes posicions per omplir.

Per això, aquesta setmana els coaches de Campions visitaran Eivissa per posar a prova els futbolistes alevins de l’illa. Endemés, tendran la col·laboració d’un col·lega de feina: Ibon Begoña, exjugador de Primera Divisió. Els seus coneixements sobre futbol base eivissenc ajudaran molt els coaches.

Durant el programa, hi haurà emocions, nirvis i passió pel futbol. Veurem com Siviero fa una xerrada molt constructiva amb els entrenadors col·laboradors.

El conductor del programa, Toni Terrades, ens presentarà la mare, probablement, més patidora de Campions.

Campions és el programa d’IB3 Televisió en què dos grans exfutbolistes, Ivan Campo i Gustavo Siviero, acompanyats del presentador del programa Toni Terrades, recorreran les nostres illes per fitxar els millors jugadors de futbol de la categoria aleví. El programa té com a objectiu descobrir el gran talent que tenen jugant a futbol els nins i nines de Balears, i demostrar que, a més d’esser grans futbolistes, tenen grans valors humans com la camaraderia, el respecte pel rival, l’amistat, el joc net…

Diumenge, a les 20.00 h, a IB3 Televisió, i també en directe a la pàgina web ib3tv.com.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta # CampionsIB3 i al Facebook: CampionsIB3 Televisió.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.