Sports de ca Nostra

Campions de IB3 TV visita Palma (ver Video )

campionsCampions, nou programa d’IB3 Televisió, presentat per Toni Terrades, en què dos grans exfutbolistes, Iván Campo i Gustavo Siviero, recorreran les nostres Illes per fitxar els millors jugadors de futbol de la categoria aleví.

VER VIDEO

 

El programa té com objectiu descobrir el gran talent, jugant a futbol, dels nins i nines de Balears i demostrar que a més de ser grans futbolistes tenen grans valors humans com la companyia, el respecte pel rival, l’amistat, el joc net, etc.

Més d’un miler de nins i nines passaran pels càstings de Campions i hauran de disputar diverses proves esportives, compartiran camp amb jugadors d’altres clubs de futbol i jugaran partits entre ells perquè els dos entrenadors vegin com juguen i els puguin fitxar. A més, els nostres Campions tendran la sort de conèixer grans futbolistes que han militat a la màxima categoria del futbol i amb els quals podran compartir una estona i escoltar els seus consells. Alguns dels cracks que passaran pel programa són Pep Lluís Martí, jugador i capità del Mallorca; Ibon Begoña, exjugador de l’Athletic de Bilbao i Alavés; Raúl Pareja, exjugador del Mallorca i del Reial Madrid, entre altres.

A cadascun dels càstings de cada illa, Iván Campo i Gustavo Siviero, escolliran els jugadors favorits, que rebran com a premi una jornada de formació de tot un dia amb els seus entrenadors. Aquesta jornada de convivència serà fonamental per acabar de perfilar l’equip ideal dels dos entrenadors, que finalment s’hauran de quedar amb un equip de 10 futbolistes que jugaran un partit entre ells.
IB3TV

 

 

Los comentarios están cerrados.