Sports de ca Nostra

Les piscines municipals de Son Hugo celebren entre l’1 i 3 de maig la XX Copa d’Espanya de Clubs de Natació 2a Divisió‏

poster_A3-01A les proves hi participen 12 clubs masculins i altres 12 de femenins, amb la presència de nedadors com Melani Costa, Mireia Belmonte, Joan Lluís Pons i Francisco Manuel Bleda 

Palma, 29 d’abril de 2015.- El director general d’Esports, Damià Vich, ha presentat avui la XX Copa d’Espanya de Clubs de Natació 2a Divisió, que tindrà lloc a les piscines municipals de Son Hugo entre l’1 i el 3 de maig i en la qual participaran 24 clubs nacionals.

 

A la presentació també hi han assistit el president de la Federació Balear de Natació, Raúl García; el president del Club Natació Palma, Xim Ferro i, el gerent del Palma Arena, Andreu Vilallonga.

 

En aquesta competició a nivell nacional participen un total de 24 clubs, dotze  masculins i altres 12 femenins, que provenen de diferents clubs nacionals de Palma de Mallorca Madrid, Barcelona, Sevilla, Murcia, Saragossà, Albacete, Bilbao, Cornellà, Badalona, Ciudad Real, Elx, Gijón, Toledo i Màlaga.

 

Aquest campionat es caracteritza perquè el que es puntua és la classificació per equips i no els resultats de les proves individuals.

 

Entre els nedadors que participaran a les diferents proves destaquen les nedadores internacionals Melani Costa i Mireia Belmonte i els nedadors, també internacionals, Joan Lluís Pons i Francisco Manuel Bleda.

 

Peu de foto (d’esquerra a dreta): Raúl García, Xim Ferro, Damià Vich i Andreu Vilallonga.

 

 XX Copa  España de Clubs

 

 

 

 

 

 

Las piscinas municipales de Son Hugo celebran entre el 1 y 3 de mayo la “XX Copa de España de Clubes de Natación 2ª División”

 

En las pruebas participan 12 clubes masculinos y otros 12 femeninos con la presencia de nadadores como Melani Costa, Mireia Belmonte, Joan Lluís Pons  y Francisco Manuel Bleda

 

 

Palma, 29 de abril de 2015.- El director general de Deportes, Damiá Vich, ha presentado hoy la “XX Copa de España de Clubes de Natación 2ª División”, que se celebrará en las piscinas municipales de Son Higo entre el 1 y el 3 de mayo y en la que participarán  24 clubs  nacionales.

 

A la presentación también han asistido el presidente de la Federación Balear de Natación, Raúl García; el presidente del Club Natación Palma, Xim Hierro y el gerente del Palma Arena, Andreu Villalonga.

 

En esta competición a nivel nacional participan un total de 24 clubes, doce de ellos masculinos y otros 12 femeninos que provienen de diferentes clubes nacionales de Palma de Mallorca Madrid, Barcelona, Sevilla, Murcia, Zaragoza, Albacete, Bilbao, Cornellá, Badalona, Ciudad Real, Elche, Gijón, Toledo  y Málaga.

 

 

Este campeonato se caracteriza porque lo que se puntúa es la clasificación por equipos y no los resultados de las pruebas individuales.

 

Entre los nadadores que participarán en las diferentes pruebas destacan las nadadoras internacionales Melani Costa y Mireia Belmonte y los nadadores, también internacionales, Joan Lluís Pons y Francisco Manuel Bleda.

 

Pie de foto: (de izquierda a derecha): Raúl García, Xim Hierro, Damià Vich y Andreu Villalonga.

 

 

Los comentarios están cerrados.