Sports de ca Nostra

U.E. Lloret-Inter Manacor (4-1) Tres punts per somiar

13956Un Lloret amb les idees molt clares i amb un futbol  directe, ha sumat avui tres punts importantíssim  davant un rival directe. Els locals han anat a pel  partit des del primer minut, però no ha estat fins al  minut 32, quan Xisco Roig ha aixecat al nombrós  públic dels seus seients, amb un autèntic golàs de  volea i per l’escaire. Cinc minuts més tard Sergio  Guerrero marcava de cap, culminant una gran  jugada de banda.  La jugada de la polèmica s’ha produït a falta d’un  minut per al descans, quan l’Inter, després que el  nostre porter estava lesionat a terra i els seus  jugadors han decidit continuar la jugada, escurçant  distàncies abans del descans. La segona meitat el Lloret no ha baixat el llistó i fruit  d’això han vingut els gols al 75 de penal i en el 82  d’una preciosa vaselina (els dos d’Alberto  Miranda) Gran partit i magnífics tres punts, que ,conviden a  somiar i això no costa res ….. Fitxa del partit

El Lloret conscient de la importància dels tres punts  ha sortit a pel partit des del xiulet inicial i el premi haarribat molt aviat, ja que en el minut 5 després d’una  gran internada de Sergio per banda, aconsegueix  centrar i Bordoy aconsegueix perforar la porta local.  Vint minuts més tard, en una gran jugada, el  davanter local encra a porta i aconsegueix batre a  Xavi, però el Lloret seguia insistint i en una  grandíssima jugada, Sergio aconsegueix batre el  porter local gairebé sense angle, pujant al marcador  el 1- 2 amb el que finalitzaria la primera meitat.  La segona part, les ocasions es van anar repartint  pels dos equips, però no va ser fins al minut 80 quan  de vaselina, els locals aconseguien l’empat amb el  que finalitzaria el partit.  Ha falta de 2 minuts per a la conclusió, Sergio va  marcar de nou, però el linier ben situat, va anul·lar  l’accelerador i  els locals ho van aprofitar al 55 reduint distàncies,  però una mica més tard, Alberto Miranda sentenciava

 

Los comentarios están cerrados.