U.E. Lloret-Inter Manacor (4-1) Tres punts per somiar

27 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

13956Un Lloret amb les idees molt clares i amb un futbol  directe, ha sumat avui tres punts importantĂ­ssim  davant un rival directe. Els locals han anat a pel  partit des del primer minut, perĂČ no ha estat fins al  minut 32, quan Xisco Roig ha aixecat al nombrĂłs  pĂșblic dels seus seients, amb un autĂšntic golĂ s de  volea i per l’escaire. Cinc minuts mĂ©s tard Sergio  Guerrero marcava de cap, culminant una gran  jugada de banda.  La jugada de la polĂšmica s’ha produĂŻt a falta d’un  minut per al descans, quan l’Inter, desprĂ©s que el  nostre porter estava lesionat a terra i els seus  jugadors han decidit continuar la jugada, escurçant  distĂ ncies abans del descans. La segona meitat el Lloret no ha baixat el llistĂł i fruit  d’aixĂČ han vingut els gols al 75 de penal i en el 82  d’una preciosa vaselina (els dos d’Alberto  Miranda) Gran partit i magnĂ­fics tres punts, que ,conviden a  somiar i aixĂČ no costa res ….. Fitxa del partit

El Lloret conscient de la importĂ ncia dels tres punts  ha sortit a pel partit des del xiulet inicial i el premi haarribat molt aviat, ja que en el minut 5 desprĂ©s d’una  gran internada de Sergio per banda, aconsegueix  centrar i Bordoy aconsegueix perforar la porta local.  Vint minuts mĂ©s tard, en una gran jugada, el  davanter local encra a porta i aconsegueix batre a  Xavi, perĂČ el Lloret seguia insistint i en una  grandĂ­ssima jugada, Sergio aconsegueix batre el  porter local gairebĂ© sense angle, pujant al marcador  el 1- 2 amb el que finalitzaria la primera meitat.  La segona part, les ocasions es van anar repartint  pels dos equips, perĂČ no va ser fins al minut 80 quan  de vaselina, els locals aconseguien l’empat amb el  que finalitzaria el partit.  Ha falta de 2 minuts per a la conclusiĂł, Sergio va  marcar de nou, perĂČ el linier ben situat, va anul·lar  l’accelerador i  els locals ho van aprofitar al 55 reduint distĂ ncies,  perĂČ una mica mĂ©s tard, Alberto Miranda,  sentenciava