Sports de ca Nostra

Palma, serà una de les seus de la primera edició de la “Maratona del Mediterrani 2015″‏

MaratonaddelMediterráneo CapturaPalma, 22 d’abril de 2015.- El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, ha participat avui en la presentació a la capital d’Itàlia, Roma, de la primera edició de la “Maratona del Mediterrani”, prova atlètica que se celebrarà el proper mes de novembre i en la qual participen les ciutats de Palma, Civitavecchia i València.

 

L’acte celebrat en el saló d’honor del Comitè Olímpic Nacional d’Itàlia, ha estat presidit pel president del Comitè Olímpic Italià, Giovanni Malago, acompanyat pel president de la Federació Italiana d’Atletisme, Enzo Parrinello; el Governador del Rotary Club, Alfio Fiomi; el president Regional de Lazio, Lucca Zingaretti; el batle de Civitavecchia, Antonio Cozzolino i la gerent de la Fundació Esportiva de València, María Ángeles Vidal Ruiz.

 

Damiá Vich ha agraït als organitzadors que Palma sigui una de les seus de la marató ressaltant que “aquesta ciutat es bolcarà perquè la prova esportiva sigui tot un èxit”.

 

El director general d’Esports va recordar que “recentment, Palma ha estat triada pel prestigiós diari londinenc The Times, com la millor ciutat del món per viure, ja que és una ciutat hospitalària, moderna i cosmopolita on residents i turistes gaudeixen de l’atractiu dels seus carrer plenes d’història, la seva gastronomia, paisatge i el seu encant mediterrani”.

 

A nivell esportiu, Damiá Vich va posar l’accent en el fet que Palma “compta amb un clima perfecte per acollir tot tipus d’esdeveniments esportius a l’aire lliure els 365 dies a l’any, per la qual cosa al llarg de tot l’any se celebren importants maratons amb milers de participants arribats de totes les parts del món. Per tot això, els atletes de la Maratona del Mediterrani tindran l’oportunitat de córrer pel nostre bellíssim casc històric, una experiència que, de ben segur, no oblidaran”.

 

La marató es desenvolupa per un creuer pel Mediterrani que efectua parades en diferents llocs. La primera carrera se celebrarà l’1 de novembre a la ciutat italiana de Civitavecchia, amb un recorregut de 10,6 quilòmetres.

 

La segona etapa tindrà lloc el 4 de novembre a Palma amb un recorregut de 21 quilòmetres i l’última etapa se celebrarà el 5 de novembre a València, amb un recorregut de 10,595 quilòmetres.

 

Peu de foto: Moment de la presentació a Roma de la “Maratona del Mediterrani 2015”.

 

 

 

Palma, será una de las sedes de la primera edición de la “Maratona del Mediterráneo 2015”

 

La maratón se celebra entre el 1 y 5 de noviembre en las ciudades de Civitavecchia, Valencia y Palma

 

Palma, 22 de abril de 2015.- El director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich,  ha participado hoy en la presentación  en la capital  de Italia, Roma, de la primera edición de la  “Maratona del Mediterráneo”, prueba atlética que se celebrará el próximo mes de noviembre y en la que participan las ciudades de Palma, Civitavecchia y Valencia.

 

El acto celebrado en  el salón de honor  del Comité Olímpico Nacional de Italia, ha estado presidido por el presidente del Comité Olímpico Italiano, Giovanni Malago, acompañado por el presidente de la Federación Italiana de Atletismo, Enzo Parrinello;  el Gobernador del Rotary Club, Alfio Fiomi; el presidente Regional de Lazio, Luca Zingaretti; el alcalde de Civitavecchia, Antonio Cozzolino y la gerente de la Fundació Esportiva de Valencia, María Ángeles Vidal Ruiz.

 

Damiá Vich ha agradecido a los organizadores que Palma sea una de las sedes de la maratón resaltando que “esta ciudad se volcará para que la prueba  deportiva sea todo un éxito”.

 

El director general de Deportes recordó que “recientemente, Palma ha sido elegida por el prestigioso diario londinense The Times,  como la mejor ciudad del mundo para vivir, ya que es una ciudad hospitalaria, moderna y cosmopolita donde residentes y turistas disfrutan del atractivo de sus calle llenas de historia, su gastronomía, paisaje y su encanto mediterráneo”.

 

A nivel deportivo, Damiá Vich hizo hincapié en que Palma “cuenta con un clima perfecto para acoger todo tipo de eventos deportivos al aire libre los 365 días al año, por lo que a lo largo de todo el año se celebran importantes maratones con miles de participantes llegados de todas las partes del mundo. Por todo ello, los atletas  de la Maratona del Mediterráneo  tendrán la oportunidad de correr por nuestro bellísimo casco histórico, una experiencia que, a buen seguro, no olvidarán”.

 

La maratón se desarrolla por un crucero por el mediterráneo que efectúa paradas en diferentes lugares. La primera carrera se celebrará el 1 de noviembre  en la ciudad italiana de Civitavecchia, con un recorrido de 10,6 kilómetros.

 

La segunda etapa tendrá lugar el 4 de noviembre  en Palma con un recorrido de 21 kilómetros y la última etapa se celebrará  el 5 de noviembre en Valencia, con un recorrido de 10,595 kilómetros.
Premsa Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.