Sports de ca Nostra

Tres homes i un destí: Toni M. Vanrell, Joan Candel i Miquel J. Alemany a la Trail Mallorca 2015

ultra-mallorcaToni M. Vanrell, Joan Candel i el nouvingut Miquel J. Alemany afronten aquest dissabte a partir de les 8:00 del matí un dels reptes de la temporada, la Trail Mallorca 2015. La cita més important de la ultra-ressistència de muntanya a l’illa de Mallorca presenta un recorregut 67K i més de 2.500 metres de desnivell positiu, entre els municipis de Valldemossa i Pollença.

La secció de muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre arriba a la competició carregada d’optimisme i disposats a emportar-se la insigne de finishers. La preparació durant els darrers mesos i els recents resultats són la mostra més evident del seu bon estat de cara a aquesta nova edició de la Trail Mallorca, que supera els 1.200 inscrits a l’esmentada distància.

Los comentarios están cerrados.