Sports de ca Nostra

INFANTIL F. B : PARTIDAS DEL CONST. TUENT SÓLLER DAVANT EL LÍDER

ImageProxyCONST. TUENT SÓLLER 0-3 CV VILAFRANCA (16-25/17-25/14-25)

El Construccions Tuent Sóller plantà cara al líder Vilafranca. Es guardà un minut de silenci per la nostra companya Elisa que ens deixà la setmana passada, fent costat als seus pares, familiars i amics. Les jugadores de Sóller feren el millor partit de la temporada tot i perdre per tres sets a zero, jugaren de tú a tú al líder, que en lo únic que desmostrà ser superior fou en alçada i envergadura física.

Les solleriques feren un gran partit en defensa i amb un bon atac, però un servei molt dur i la lluita de pilotes a la xarxa decantaren el partit a favor del líder que per alçada s’imposà a les nostres.
Tot i les dificultats, en els dos primers sets les nostres arribaren a anar per davant en el marcador però un parell de jugades donaren avantatge al Villafranca i en els finals de set no poguerem amb la pressió i va baixar la moral de les solleriques. El tercer set ja fou un poc mes clar pel guanyador.
Ara ens queden dos partits a casa enfront del dos equips del Montesion, esperem que es lluiti com dissabte i gaudim d’un bon joc com davant el Vilafranca.
Pel Sóller jugaren Ines Tugores, Carla Corbett, Eva Villa, Meisy Smith, Aina Celià, Ana Maria Hernandez, Laia Vicens, Marta Riutort, Marta Girona, Aina Hernandez, Aina Zamrik i Carme Canyellas.
Enhorabona a totes pel joc desplegat dissabte i anims per seguir fent tant bona feina.

Los comentarios están cerrados.