Sports de ca Nostra

LA NOVA SEU DE LA FFIB S’INAUGURA DIA 23

00100_0001005180_2_seu2Dijous 23 d’abril, a les 12:30, hi haurà l’acte oficial d’inauguració de la reforma. Assistirà el president de la RFEF, Ángel Villar, i hi esan convidades totes les institucions illenques.

La reforma de l’edifici de la Federació de Futbol de les Illes Balears té com a característica la llum que entra pels grans finestrals. La transparència i l’amplitud dels espais es combina amb una vista privilegiada sobre el camp de futbol annex, per la qual cosa s’aconsegueix la integració de l’ambient d’oficines federatives amb el del terreny esportiu.
La nova Casa del Futbol permetrà a la FFIB unificar en un sol edifici els estaments federatius, comitès i comissions, a més d’ubicar la recentment creada Fundació del Futbol. Com va dir el president Miquel Bestard, el nou edifici serà, a més de seu federativa, la casa de tots els futbolistes de les illes.PROPIETAT DE LA FFIBAl setembre de 2013, la propietat de les instal·lacions de Son Malferit varen passar de mans de l’Ajuntament de Palma a la FFIB. El batle de Palma, Mateu Isern, va declarar llavors que estava convençut que amb aquest traspàs tots sortien guanyant: la ciutat, la Federació i, sobretot, el Futbol Base de Palma i de les Illes Balears. La FFIB, amb el suport de la Federació Espanyola, es va comprometre al seu manteniment i a la seva reforma.
Les obres de remodelació varen començar a l’agost de 2014 i comprenen tot l’antic edifici, que ha quedat  convertit en una instal·lació funcional de 855 metres quadrats, entre la planta baixa (440) i el primer pis (415).
En la construcció s’han utilitzat materials nobles com el marbre, la fusta i el ferro, al costat d’altres d’última generació, com resines resistents. Les façanes anterior i posterior, amb grans vidrieres, tenen un acabat modern, d’acord amb la zona on està ubicat.
El projecte és de l’arquitecte Antoni Marquès, i els coordinadors de les obres han estat Ignacio Martínez i Ana Bonet.

Los comentarios están cerrados.