Sports de ca Nostra

Helena Bravo ja és nova jugadora del Club Voleibol Ciutadella

Helena-Bravo-fitxatge-CVCHelena Bravo ja és nova jugadora del Club Voleibol Ciutadella per a la propera temporada. El club i la jove jugadora mallorquina han arribat a un ràpid acord després que l’entrenador del primer equip, Bep Llorens, donés el vistiplau a la seva incorporació.

El club ha considerat oportú el fitxatge de la jugadora en aquests moments ja que, tot i que la temporada no ha finalitzat, la seva incorporació no condiciona la continuïtat de cap de les actuals jugadores de l’Avarca de Menorca. Recordar que Helena Bravo, es natural de Palma de Mallorca, té 18 anys i 1’81 cm d’alçada. Pot ocupar posicions tant de receptora com de oposada. Prové de l’equip Murcià del UCAM rival del Avarca aquesta temporada a la Superlliga Femenina.

Bep Llorens, entrenador de l’Avarca de Menorca Volei comentava de sa jugadora que “na Helena es una jugadora jove i amb projecció, crec que dins l’actual Superlliga hem de pensar amb donar oportunitats a jugadores que els hi agradi realment el volei i aquesta és la impressió que he tingut amb na Helena. També ens motiva tenir joves de les illes amb ganes de créixer”

Sa jugadora Helena Bravo deia que “Estic molt contenta de poder formar part d’aquest club i d’aquest equip. Esper poder ajudar al nou equip a fer una bona temporada. La meva il·lusió sempre ha estat jugar a Superlliga amb Menorca, des de petita. Contenta també de poder jugar a prop de casa i de la meva família”.
MENORCAINFO.COM

Los comentarios están cerrados.