Helena Bravo ja Ă©s nova jugadora del Club Voleibol Ciutadella

13 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Helena-Bravo-fitxatge-CVCHelena Bravo ja Ă©s nova jugadora del Club Voleibol Ciutadella per a la propera temporada. El club i la jove jugadora mallorquina han arribat a un rĂ pid acord desprĂ©s que l’entrenador del primer equip, Bep Llorens, donĂ©s el vistiplau a la seva incorporaciĂł.

El club ha considerat oportĂș el fitxatge de la jugadora en aquests moments ja que, tot i que la temporada no ha finalitzat, la seva incorporaciĂł no condiciona la continuĂŻtat de cap de les actuals jugadores de l’Avarca de Menorca. Recordar que Helena Bravo, es natural de Palma de Mallorca, tĂ© 18 anys i 1’81 cm d’alçada. Pot ocupar posicions tant de receptora com de oposada. ProvĂ© de l’equip MurciĂ  del UCAM rival del Avarca aquesta temporada a la Superlliga Femenina.

Bep Llorens, entrenador de l’Avarca de Menorca Volei comentava de sa jugadora que “na Helena es una jugadora jove i amb projecciĂł, crec que dins l’actual Superlliga hem de pensar amb donar oportunitats a jugadores que els hi agradi realment el volei i aquesta Ă©s la impressiĂł que he tingut amb na Helena. TambĂ© ens motiva tenir joves de les illes amb ganes de crĂ©ixer”

Sa jugadora Helena Bravo deia que “Estic molt contenta de poder formar part d’aquest club i d’aquest equip. Esper poder ajudar al nou equip a fer una bona temporada. La meva il·lusiĂł sempre ha estat jugar a Superlliga amb Menorca, des de petita. Contenta tambĂ© de poder jugar a prop de casa i de la meva famĂ­lia”.
MENORCAINFO.COM

Comentarios cerrados