Sports de ca Nostra

Aida Fanals Sintes, convocada per la Selecció Balear Sub-12

924Q5CWT3F9Aida Fanals Sintes, jugadora del nostre equip Aleví F7, ha estat convocada per primera vegada amb el combinat balear per disputar el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Feneninas Sub-12 que se celebrarà a Riudoms (Tarragona) entre el 23 i 26 abril 2015 . Anteriorment, la jugadora realitzés amb el combinat balear una sèrie d’entrenaments previs a Mallorca amb la resta de companyes seves que també han estat cridades per defensar els colors de la selecció.

La convocatòria d’Aida és el resultat d’un treball constant des de molt petita i que ha vist recompensada la seva tasca amb aquesta crida per part del seleccionador balear, Mario Cabanes.

Enhorabona Aida!
www.ccesantlluis.e

Los comentarios están cerrados.