MIGUEL BESTARD FELICITA A L’ÀRBITRE QUE VA ATENDRE UN JUGADOR LESIONAT

8 abril 2015 | Por lorenzo | Categoria: Arbitros

00100_0001005170_2_arbitreEl col·legiat José García Ferrer va auxiliar personalment un cadet del Son Cladera que va quedar conmocionat durant un partit oficial.
JosĂ© GarcĂ­a va aturar el partit quan el jugador cadet Gerson Valle va quedar inconscient desprĂ©s d’una topada fortuĂŻta contra el porter del UD AlarĂł. L’Ă rbitre se va encarregar personalment de la reanimaciĂł del jugador i el va assistir fins que va arribar l’ambulĂ ncia. Gerson Valle se recupera satisfactĂČriament.

El president de la FFIB, Miquel Bestard, ha enviat una nota de felicitació al col·lectiu arbitral:

A ‘atenciĂł de Bartomeu Riera Morro, president del ComitĂš d’Arbitres de la FFIB.

Vull donar l’enhorabona a tot el col·lectiu arbitral per l’exemplar comportament de JosĂ© GarcĂ­a Ferrer, que va reaccionar en favor de la salut d’un jugador cadet del CD Son Cladera durant la disputa d’un partit oficial assegurant-se que el jove futbolista rebia les atencions mĂšdiques.
Quan un col·legiat del ComitĂš de la FFIB actua d’aquesta forma, demostra una formaciĂł integral, com a esportista i com a persona, i aixĂČ diu molt en favor del col·lectiu arbitral.
Felicita en nom meu a José García Ferrer pel seu comportament.

Miquel Bestard
president de la FFIB

El club de Son Cladera tambĂ© va fer pĂșblica una nota d’agraĂŻment cap a l’Ă rbitre JosĂ© GarcĂ­a pel seu comportament humĂ  durant l’incident.

Comentarios cerrados