Sports de ca Nostra

MIGUEL BESTARD FELICITA A L’ÀRBITRE QUE VA ATENDRE UN JUGADOR LESIONAT

00100_0001005170_2_arbitreEl col·legiat José García Ferrer va auxiliar personalment un cadet del Son Cladera que va quedar conmocionat durant un partit oficial.
José García va aturar el partit quan el jugador cadet Gerson Valle va quedar inconscient després d’una topada fortuïta contra el porter del UD Alaró. L’àrbitre se va encarregar personalment de la reanimació del jugador i el va assistir fins que va arribar l’ambulància. Gerson Valle se recupera satisfactòriament.

El president de la FFIB, Miquel Bestard, ha enviat una nota de felicitació al col·lectiu arbitral:

A ‘atenció de Bartomeu Riera Morro, president del Comitè d’Arbitres de la FFIB.

Vull donar l’enhorabona a tot el col·lectiu arbitral per l’exemplar comportament de José García Ferrer, que va reaccionar en favor de la salut d’un jugador cadet del CD Son Cladera durant la disputa d’un partit oficial assegurant-se que el jove futbolista rebia les atencions mèdiques.
Quan un col·legiat del Comitè de la FFIB actua d’aquesta forma, demostra una formació integral, com a esportista i com a persona, i això diu molt en favor del col·lectiu arbitral.
Felicita en nom meu a José García Ferrer pel seu comportament.

Miquel Bestard
president de la FFIB

El club de Son Cladera també va fer pública una nota d’agraïment cap a l’àrbitre José García pel seu comportament humà durant l’incident.

Los comentarios están cerrados.