Sports de ca Nostra

Cort presenta la I Marxa Cicloturista solidària Na Marga Somriu per humanitzar les estàncies hospitalàries de nins‏

15-04-08 Na Marga SomriuFernando Gilet: “Aquesta marxa solidària neix amb la vocació de continuïtat, dins d’un destí amb un creixent fenomen cicloturista” 

Les inscripcions es poden fer a través de la web elitechip.net, i s’espera que 200 ciclistes recorrin els 93 quilòmetres de la prova, que partirà de Son Moix 

Palma, 8 d’abril de 2015.- El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat avui la I Marxa Solidària Na Marga Somriu, un esdeveniment esportiu solidari el qual tindrà lloc el proper dissabte, 11 d’abril, i que espera reunir a 200 ciclistes per fer una prova no competitiva de 93 quilòmetres, els beneficis de la qual aniran a l’associació Na Marga Somriu. Fernando Gilet ha afirmat que “aquesta prova solidària neix amb vocació de continuïtat, dins d’un destí amb un creixent fenomen cicloturista”, i ha afegit que amb ella “omplim encara més un calendari de proves ja molt ampli”, subratllant al temps el seu caràcter solidari.

A l’acte han assistit el president de la penya ciclista A Roda, Miquel Sansó, i el president de l’associació Na Marga Somriu, Antoni Garí. La sortida i arribada, amb paella posterior, tindrà lloc al velòdrom de Son Moix a les 9 hores, i l’arribada està prevista damunt les 13.30 hores. Es recorreran 93 quilòmetres, amb un únic tram cronometrat en la pujada a Cura, i es passarà pel poble de Marga Cañellas, Bunyola, en el seu record.

Na Marga Somriu-. L’associació Na Marga Somriu és un projecte en memòria de la periodista Marga Cañellas, una persona “aventurera i a la qual l’agradava treballar en equip, com s’ha fet amb l’organització d’aquesta prova gràcies a la multitud de persones involucrades”, ha dit Garí. El president de Na Marga Somriu ha volgut agrair a Cort “les seves portes obertes i la disposició a col·laborar amb la cessió de l’espai de Son Moix i l’organització”.

L’objectiu és recaptar fons per a destinar-los a “reconfortar i humanitzar les estàncies hospitalàries del nins a les àrees de pediatria de l’hospital de Son Espases”, com ha explicat Garí. El president de l’associació ha agraït “la col·laboració de Cort des del minut zero, aportant l’espai, organització i elements d’ajuda”.

 

Cort presenta la I Marcha Cicloturista solidaria Na Marga Somriu para humanizar las estancias hospitalarias de niños

 

Fernando Gilet: “Esta marcha solidaria nace con la vocación de continuidad, dentro de un destino con un creciente fenómeno cicloturista”

 

Las inscripciones se pueden hacer a través de la web elitechip.net, y se espera que 200 ciclistas recorran los 93 kilómetros de la prueba, que partirá de Son Moix

 

Palma, 8 de abril de 2015.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha presentado hoy la I Marcha Solidaria Na Marga Somriu, un evento deportivo solidario que tendrá lugar el próximo sábado, 11 de abril, y que espera reunir a 200 ciclistas para hacer una prueba no competitiva de 93 kilómetros, cuyos beneficios irán a la asociación Na Marga Somriu. Fernando Gilet ha afirmado que “esta prueba solidaria nace con vocación de continuidad, dentro de un destino con un creciente fenómeno cicloturista”, y añadió que con ella “llenamos aún más un calendario de pruebas ya muy amplio”, subrayando al tiempo su carácter solidario.

 

Al acto han asistido el presidente de la peña ciclista A Roda, Miquel Sansó, y el presidente de la asociación Na Marga Somriu, Antoni Garí. La salida y llegada, con paella posterior, tendrá lugar en el velódromo de Son Moix a las 9 horas, y la llegada está prevista sobre las 13.30 horas. Se recorrerán 93 kilómetros, con un único tramo cronometrado en la subida a Cura, además de pasar por el pueblo de Marga Cañellas, Bunyola, en su recuerdo.

 

Na Marga Somriu-. La asociación Na Marga Somriu es un proyecto en memoria de la periodista Marga Cañellas, una persona “aventurera y a la que le gustaba trabajar en equipo, como se ha hecho con la organización de esta prueba gracias a la multitud de personas involucradas”, dijo Garí. El presidente de Na Marga Somriu ha querido agradecer a Cort “sus puertas abiertas y la disposición a colaborar con la cesión del espacio de Son Moix y la organización”.

 

El objetivo es recaudar fondos para destinarlos a “reconfortar y humanizar las estancias hospitalarias de niños en las áreas de pediatría del hospital de Son Espases”, como ha explicado Garí. El presidente de la asociación ha agradecido “la colaboración de Cort desde el minuto cero, aportando el espacio, la organización y elementos de ayuda”.

Los comentarios están cerrados.