Sports de ca Nostra

EL PINA I LA TERRA VAN PODER AMB EL LLORET

13871Sabiem que seria un partit molt complicat i així va  ser. Els primers vint minuts el Lloret va dominar el  partit encara que sense ocasions clares, però a  mesura que el temps anava passant, els locals,  més acostumats a la terra es van sentir molt més  còmodes. Les pilotes per alt eren dominades per un  Pina molt lluitador i encara que el Lloret ho va  intentar, no va poder.  El partit transcorria sense pena ni glòria, amb  poques ocasions per les dues parts i sent molt poc  vistós per als espectadors, però en el minut 70 en  un error defensiu, el davanter local es va plantar sol  davant el nostre porter i no va poder fer res per  evitar l’únic gol del partit. Ara, a descansar ja que diumenge que ve no hi ha  lliga i fins el 12 d’abril no tornem a jugar al camp del Porrassar d’Algaida. Bones festes i alerta amb les  ‘Panades’ 

Los comentarios están cerrados.