Sports de ca Nostra

EL MENORCA TALAIÒTICA PROMOCIONARÀ EL JOC DE LA BOLLA‏

Joc-de-la-bolla-1-200x200El Menorca Talaiòtica-CCE San Lluís aprofitarà la seva participació en una lliga nacional per pomocionar el nostre estimat Joc De la Bolla, que només es juga a la nostra localitat.

Per donar a conèixer aquest popular lloc la Junta Directiva del CCE Sant Lluís ha planificat vàries iniciatives. En els partits com a local el CCE Sant Lluís regalarà un Joc de Bolles a cada integrant dels equips que ens visitin. Així mateix a la finalització dels partits a Ses Canaletes, els equips visitants visitaran el Jugadero acompanyats per n’Eloy Gonzalez, expert jugador, que els mostrarà les primeres nocions del Joc. El Andratx serà el primer equip que rebrà les Bolles i visitarà el jugadero.

En el partit que resta com a visitant a Murcia, es desplaçaràn alguns dels jugadors de bolla de Sant Lluís, entre d’ells, n’Eloy, que faran una demostració en una pista de saulò que s’habilitarà per la ocasió a l’exterior del pavelló murcià. Aquesta demostració estarà oberta per jugadors i aficionats murcians i consistirà en una breu explicació de les normes bàsiques del Joc, per després fer una partida de bolla de demostració. A continuació tots els assistents podràn paracticar aquest joc amb els consells del jigadors de bolla lluissers. Tots els integrants del Murcia també rebran un Joc de bolles com a record.

Es una iniciativa que preten donar a conèixer aquest joc a la resta d’equips que participen al Grup E de la categoria EBA, i que preten continuar en la propera temporada, per així intentar revitalitzar aquest joc tradicional, no només a Sant Lluís i a Menorca, si no a la resta de l’estat.

N’Eloy González s’ha mostrat entussiasmat amb l’idea “es una gran iniciativa, així, a més de les visites que feim al Jugadero amb grups de turistes, donam a conèixer el nostre Joc a la resta del pais, així podem aconseguir que el Joc de la Bolla es pugui introduir en llocs impensables fins ara“.

El President de la nostra entitat, Rosendo Pons, s’ha manifestat en la mateixa línea, “Hem d’aprofitar el ressò nacional del nostre equip d’EBA per donar a conèixer el Joc de La Bolla, i desde el club farem un esforç important per rellançar aquest joc. No volem que es perdi. Ho vam tractar en Junta Directiva la setmana passada i vam pensar entre tots que seria una gran idea, es una iniciativa que continuarà la propera temporada“.

 

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Los comentarios están cerrados.