Sports de ca Nostra

INFANTIL F. C : EL FORN CA’N FRAU SÓLLER RECULL EL FRUIT DE LA BONA FEINA SETMANAL

ImageProxyFORN CA’N FRAU SÓLLER 3-1 CV ALARÓ B (25-11/16-25/25-12/25-5)

Jugaren: Paula Mayol, Clara Rivera, Mar Crespí, Margalida Rullán, Maria Dalla Torre, Aina Alcover, Laura, Maria Bujosa, Esther Coll, Silvia Mairata, Aina Ensenyat i Malen Sebastian.
Ja ho diuen que si es treballa bé els resultats seran bons. Així ho demostraren les nostres solleriques que es  marcaren un gran partit contra un Alaró que no donava res per perdut.

El primer set va començar igualat, però es va superar per un 25-11 a favor bastant clar. En el segon set sortiren a la pista molt confiades i això va donar peu a que les d’Alaró pujassin el marcador i així es va acabar el set amb un 16-25 al marcador. El tercer set van sortir amb ganes de lluitar i no deixar caure cap pilota, va quedar reflectit al marcador per un 25-12.  El quart set les jugadores es van créixer, i es va poder veure que quan volen poden arribar a dominar el partit fent jugades espectaculars ;  el resultat del set ho va dir tot, un clar 25-5.

Un gran partit i amb resultat satisfactoris. Cal destacar a la jugadora número 18 (Laura Weingart), les ganes i la motivació, la lluita i la seva feina en defensa varen ser espectaculars.
El proper partit serà divendres dia 10 d’abril, que visitaran La Salle PI a les 18h. S’haurà de fer molta feina aquestes vacances de Pasqua perquè de ben segur que serà un partit complicat i que s’haurà de lluitar moltíssim per obtenir bons resultats.

Los comentarios están cerrados.