Sports de ca Nostra

EL LLORET TOMBA AL LÍDER 3-2 al C.E.SINEU

13685Gran partit del Lloret davant el fins avui líder de  primera regional. El partit transcorria sense grans  oportunitats, però en 3 minuts de bogeria dels  locals van marcar dos autèntics golassos amb  assistència perfecta de Domingo Llabrés i  definició perfecta del bi-golejador Sergio Guerrero al 35 i 38. La segona meitat el Sineu va avançar més les  seves línies però una gran defensa del Lloret i dos  grans intervencions del porter Xavi Bonet, van fer  que el marcador no es mogués. Qui si va tornar a  marcar va ser el Lloret, que en una jugada de  ‘killer’, un gran Juanito no va fallar i sentenciava  amb el 3-0.  En els darrers instants del partit el Sineu es va  acostar amb un gol de penal al 75 i ja en el  descompte va marcar el definitiu 3-2, amb el que va  finalitzar el partit.  Grandíssim ambient a la grada, un públic  entregadíssim amb el seu equip i una victòria que  posa als nostres de nou a la ‘pomada’ pel  campionat. Recordem que aquest proper dijous (Dijous Sant),  tenim un altre ‘Derbi’ a casa del Pina

Los comentarios están cerrados.