REGIONAL PREFERENT. CE FERRERIES 2 – SPORTING MAHON 0.

23 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

65695_149191145130299_335191_nAvui capvespre l’equip de regional que entrena Pere Vadell no ha fallat contra un rival directe com es l’Sporting i ha guanyat 2 a 0 i d’aquesta manerea ens confirmam en la primera posiciĂł i hem tret una gran avantatge a el tercer i quart classificat, l’Alaior es segon a 3 punts nostres, hem tornat a fer un partit intens que no ha tingut temps per la relaxaciĂł ja que l’equip maonĂ©s tenia que apretar en el segon temps per escurçar distancies.
La primera part ha estat la mĂ©s vistosa i en la que hem aconseguit els 2 gols, ha estat en la darrera mitja hora en que hem estat a un gran nivell superant amb claredat un bon equip com es l’Sporting, ells ens han donat un ensurt amb un poste, perĂł a part dels gols hem tingut fins a 3 bones ocasions per haver marcat, l’equip estava intens i rapid superant la defensa visitant, i aixĂ­ ha arribat el primer gol que ha marcat Martin Pasantes de cap en rematar una pilota posada desde la banda, amb el gol hem pogut jugar amb mĂ©s confiança i hem seguit creant perill i anat a sentenciar el partit i en una altra bona jugada que ha finalitzat en Carlos despres de una bona passada per la banda, tot i poder fer algun gol mĂ©s el marcador no s’ha mogut.
En la represa hem tingut 5 minuts molt bons poguent fer el tercer que per poc no ha entrat i una altra arribada amb cert perill, perĂł l’equip visitant ha arriscat ja que tenia que puntuar per no quedar molt despenjat, pero nosaltres ens hem defensat amb encert i nomĂ©s hem concedit una ocasiĂł clara, les altres han vingut amb jugades d’estrategia perĂł hem sabut contenir fins el final i hem intentat sortir a la contra per fer algun gol mĂ©s, perĂł no hem pogut 2 fores de joc inexistents han privat que els nostres jugadors quedassin davant la porteria de l’Sporting, perĂł no ha tingut incidencia.
D’aquesta manera sumam 3 punts que poden ser vitals, la setmana que ve jugarĂ©m a Es Migjorn el coer, perĂł hem de jugar amb la mateixa intensitat i solidesa de cada setmana i no confiar-nos,i anar a per els 3 punts.
Desde aqui felicitam a tot l’equip per aquesta bona victoria contra un bon rival, seguiu aixĂ­, ENDAVANT FERRE!!!