LES CADETS DEL CONTRUCCIONES MIQUEL MORELL AFRONTEN LA RECTA FINAL DERROTANT A CASA AL CV PETRA

23 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v. sollerPenĂșltim partit de la lliga regular cadet femenina resolt amb una altra victĂČria aquest cop a casa contra un bon CV Petra que va donar molta feina,com ja Ă©s costum,per poder apuntar-se la victĂČria,tasca mĂ©s que complicada si tenim en compte que dos dels seus principals jugadores,Sofia Viçens i Marga Bauza,eren baixa per problemes fĂ­sics,obligant a la resta de la plantilla a emprar-se a fons per a tal fi.
El partit es pot resumir fĂ cilment amb una paraula,irregularitat,irregularitat per falta de confiança en algunes de les jugadores que no tenen el perquĂš,ja que poder,poden,demostrat que tantes victĂČries no poden ser fruit de la sort.
El marcador de nou clar,3 sets a 0 amb parcials de 25-19,25-22 i 25-19,tenint en compte que totes les jugadores disponibles van gaudir de molts minuts,gran resultat.
En l’Ășltima jornada espera el totpoderĂłs Cide,partit avançat al dijous 26 de març a les 18:45h a la pista de la capital balear,duel una mica descafeĂŻnat ja que els dos equips tenen ja els deures fets i sigui quin sigui el resultat no elh hi afecta per el ja proper campionat de Mallorca.
Cal destacar l’infantil Luisa de Miranda,que s’incorporava per primera vegada a les files de l’equip cadet,jugant els dos Ășltims sets i demostrant estar ja preparada per jugar en cualsevol cirscunstancia,jugant a molt bon nivell.
Jugaren Carme Bernat,MÂȘ Antonia Arbona,Cati Bujosa,Aina Rullan,Maria Avellaneda;Neus Rodriguez,Aina Socies,Aina Colom i l’infantil Luisa de miranda.
Fuente CV.Soller

Comentarios cerrados