CRONICA REGIONAL PREFERENT CCE SANT LLUIS – CD MIGJORN‏ (2-1)

23 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

IMG_5196-300x225Per fi acaba la mala ratxa de resultats de l’equip Regional desprĂ©s de la seva victĂČria davant el CD Migjorn per 2 a 1. No va ser un partit senzill perĂČ el quadre de Moyano va ser just vencedor d’una trobada en quĂš els locals necessitaven com el menjar els tres punts. El partit tenia un CCE molt connectat i necessitat pero es complicar en els instants finals quan els de David Moreno van anotar a falta de quinze minuts el 2-1 que reduĂŻa distĂ ncies al marcador. Amb pocs canvis en l’equip en relaciĂł a l’anterior partit, els locals van ser superiors en els primers 45 minuts davant unu equip de Moreno que tan sols en rĂ pides transicions arribava a l’area dels locals.

El primer amb arribar amb perill a la meta defensada per VerdĂș van ser els lluissers que amb una rematada de cap de Manu desprĂ©s d’un servei de cĂłrner va poder ser el tant que avançava als blaus al 24. Durant els primers intants els de Moyano controlavan al ritme del partit sense acabar de trobar la passada correcta en els metres finals que els plantes davant la porteria de VerdĂș encara que els visitants no aconseguĂ­an llevar-se de sobre el domini del blaus.

El CCE anava arribant en diferents situacions combinades plantant primer Joshua i desprĂ©s Zouhir davant VerdĂș perĂČ el seu xuts van esser rebutjats a cĂłrner per la defensa verdiblanca. PerĂČ en el minut 32 l’encert de cara a gol canvia de manera clara per els interessos dels locals. En una excelent jugada combinada la pilota arriba els peus del davanter Joshua que amb una acciĂł individual conseguir anarse’n de tots els defensors que li sortien al cami per acabar superant a VerdĂș en un tir ras que entra per la part baixa de l’estirada del porter migjorner. Era el 1-0 i el gol del davanter de Ses Canaletes feia justicia el merits fets per els de Moyano.

El gol va donar tranquil·litat al conjunt local que venia fent un partit correcte i controlant qualsevol possibilitat dels de Moreno per desbaratar les accions individuals amb les que els visitants arribaven a les rodalies de la meta de Santi. Amb l’1-0 s’arribava al descans amb un CCE conscient que el partit no estava resolt i amb un CD Migjorn que amb prou feines havia inquietat al porter local.

La tornada de vestidors va portar a un equip local molt mĂ©s vertical i buscant amb mĂ©s Ăšmfasi la meta de VerdĂș. L’entrada de Pepe Soret va donar mĂ©s velocitat a la punta d’atac lluissera que va poder posar el 2-0 en un parell d’accions mal finalitzades pels seus davanters. En una jugada per banda dreta de Joshua que es va internar dins l’area, el col·legiat va assenyalar el punt de penal desprĂ©s de derrocar un defensa el davanter lluisser. Va ser Isaias l’encarregat de llançar-lo i batre Verdu que no va encertar en l’elecciĂł del seu estirada posant el capitĂ  lluisser el 2-0 al marcador. Amb el 2-0 el partit semblava sentenciat i que els tres punts es quedaven a Ses Canaletes, faltava matar el partit amb el tercer gol per allunyar els dubtes. Primer va ser Soret que desprĂ©s d’un bon centre de Zouhir des de banda esquerra disparava alt per sobre del travesser en el minut 70 i desprĂ©s va ser Zouhir en el 72 que disparar prop de la base del pal perĂČ el seu xut va marxar fora per poc.

IMG_5196Els de Moreno es van ficar en el partit en el minut 75, error en la sortida de pilota dels locals que roba en zona d’atac Basilio, la passaada troba al seu company Perez que de xut ras des de la frontal de l’àrea batia a Santi i posava els seus a un sol gol d’esgarrapar almenys un punt de Ses Canaletes. Quedaven 15 minuts i tot podia passar, Moreno que va moure l’equip tĂ cticament a la recerca de l’empat nomĂ©s va trobar mĂ©s presĂšncia ofensiva del seu equip perĂČ el CCE es va aplicar en tasques defensives per no emportar-se un disgust en un partit que a penes havia tingut moments de pĂ nic per seus interessos.

Malgrat aquesta major presĂšncia ofensiva per part visitant, els locals van controlar els Ășltims 15 minuts i fins i tot en un parell de centre desprĂ©s de diferents faltes botades per Alberto van poder trobar rematador lluisser perĂČ els cops de cap no van trobar el fons de la xarxa.

VictĂČria merescuda per als de Moyano en una trobada que necessitaven guanyar per tornar al camĂ­ de la victĂČria i recuperar l’equip anĂ­micament desprĂ©s de la ratxa negativa amb la que arribava al partit.

FITXA TÈCNICA

CCE SANT LLUIS: Santi, Isaias, Alberto, Loren (Pacheco 53 ‘), Sola, Orfila, Manu (Pepe 60â€Č), Zouhir, Joshua (Carlos 75 ‘), Migue Coll i Isael (Stan 66â€Č).

CD MIGJORN: Verdu, Rolan, Sales, Benejam, Pascual, Perez, GarcĂ­a (DĂ­az 50 ‘), MartĂ­n (Milano 66â€Č), Bierzo, Reguera (Bagur 86 ‘) i Basilio (Ortiz 80â€Č).

GOLS: 1-0 Min. 32 Joshua, 2-0 Min. 65 IsaĂŻes, 2-1 Min. 75 PĂ©rez.

ÀRBITRE: Antonio Andreu Rossello, auxiliat a les bandes per Torres i Pons.