Athletic Club de Montuïri 1-0‏ Establiments

16 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria:

at.montuiriAlineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Ginard, Servera, Mayol, Mateu,  Solier i Mas.
Suplents:  Miralles Martorell, Ramis, Mesquida, Aloy i Bergas.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Antoni Vidal i Joan Mayol.
Targetes: Ginard (25′), Mas (75′).
Àrbitre:  Mas Rodriguez.
Canvis: Andreu per Solier(58′), Bergas per Servera(70′), Ramis per Ortiz (73′), Coronado per Ginard (90′).

El partit començava a les 18h al Revolt el dissabte 14 de març entre l’Athletic Club de Montuïri i l’Establiments.
La primera part els locals provocaren més ocasions però els d’Establients resistiren i acabà 0-0. A la mitja hora de joc a l’àrbitre se li va aturar el cronòmetre i va haver de demanar el temps consumit al delegat de camp.
A la segona el cel ja era fosc, feia molt de fred i va ploure de valent tot el temps. Quant no feia molt que havia començat, el visitant Álvarez impactava amb una potada voladora a Ginard i el jugador de l’Establiments havia de ser substituït sense ser sancionat. Més tard Mas assistia a Mateu i des de dintre de l’àrea visitant marcava l’1 a 0. Després els atlètics tengueren més ocasions de gol amb alguns contraatacs, tenint el compte les arribades dels jugadors de l’Establiments a l’àrea del local. No molt més tart l’àbitre xiulava el final del partit.

És la primera ocasió que Munar repeteix alineació respecte el partit anterior.

Es pròxim partit serà a Montuïri el dissabte 21 de març a les 16h al Revolt. Athletic Club de Montuïri – Unión Latina.