BESTARD SE VA REUNIR AMB MIQUEL RAMIS, DIPUTAT DEL PP, PER PARLAR DE LA LLEI D’EMPRENEDORS

15 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaRamis, president de la Comissió d’Esports del Congrés dels Diputats, va estar d’acord en cercar una cobertura legal per als directius dels clubs.La reunió va tenir lloc a la seu de la FFIB, a Palma.

El motiu de la trobada era tractar en profunditat com pot afectar al futbol aficionat balear l’aplicació de l’informe que es desprèn de la llei d’emprenedors i la nova normativa fiscal de les entitats sense ànim de lucre.

Després d’una anàlisi profunda de la llei vigent, ambdues parts coincideixen en la necessitat de complir aquesta llei, però buscant solucions que faci assumible per als clubs i altres estaments aquesta regulació.

Miguel Ramis va transmetre un missatge de tranquil·litat a Miguel Bestard perquè ho fes arribar a tots els clubs. Incidint especialment que el Govern Central no ha volgut a cap moment ser intervencionista amb l’esport base i aficionat, que les inspeccions a clubs esportius sempre s’han produït per denúncies prèvies i que les quantitats que perceben, com a compensació de despeses, els tècnics del futbol base estan contemplades en la normativa vigent.

Un tema comú de preocupació són els dirigents dels clubs. Ambdues parts creuen en la necessitat d’aconseguir una cobertura legal per a ells i que la seva gestió en la labor social de l’esport no posi en perill el seu patrimoni personal.

Per finalitzar, s’arriba a l’acord de mantenir una línia oberta de col·laboració que permeti l’intercanvi d’informació per portar a bon port aquesta difícil problemàtica.
Fuente FFIB

Comentarios cerrados