LA CREU ROJA I LA FFIB VOLEN ENSENYAR PRIMERS AUXILIS AL FUTBOL BASE

12 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

00100_0001005140_2_creuEl secretari de la Creu Roja, Joan Batle, i la directora de Salut, Victòria Avellà, proposaren al president Bestard firmar un Conveni per fer cursets a cada club

Els tres se varen reunir a la seu de la FFIB i acordaren continuar les converses per estudiar els punts del Conveni, que inclouria desplaçaments a tots els clubs federats per part dels voluntaris especialistes de la Creu Roja.

 

Miquel Bestard els va explicar la campanya de repartiment de Desfibriladors duita a terme per la Federació a través de la Mutualitat de Futbolistes. Després de 5 anys, tots els clubs de les Balears disposen de Desfibriladors per prevenir les emergències dels esportistes. Gràcies a aquesta campanya s’han evitat tragèdies, com la recent recuperació del jugador Kevin Amos del Sant Francesc, que va sobreviure a dues aturades cardio-respiratòries per l’aplicació del Desfibrilador.

Des de fa anys, la Mutualitat fa cursos per comarques entre els tècnics dels clubs de futbol sobre maneig de Desfibrilador.

 

Amb la nova iniciativa de col·laboració entre la Creu Roja i la FFIB, la divulgació de les normes bàsiques d’actuació davant una emergència sanitària s’ampliarà als joves futbolistes.

 

Tant Bestard com els responsables de la Creu Roja varen estar d’acord en què aquests coneixaments bàsics de primers auxilis seran de molta utilitat per als joves futbolistes, i també per als directius que hi vulguin assistir. Fins i tot s’ha parlat de la possibilitat que aquests mini-cursets (d’unes dures hores) siguin oberts als pares dels federats que hi vulguin assistir, perquè aquesta informació pot ser útil també per a urgències sanitàries fora dels recintes esportius i en la vida domèstica
FFIB

Comentarios cerrados