Noticies C.V. Soller

9 marzo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v.sollerELS JUVENILS MASCULINS I LES INFANTILS FEMENINES ES JUGARAN EL BILLET ALS CAMPIONATS D’ESPANYA A CASA

Posted: 09 Mar 2015 07:01 AM PDT

La FederaciĂł Balear ha comunicat les seus dels diferents Campionats de Mallorca i Blaears 2015 i estam d’enhorabona perque tant el Juvenil MasculĂ­ com l’Infantil FemenĂ­ es jugaran a Son Angelats.

Les lligues arriben als moments claus en que les posicions que donaran accĂ©s a Campionats de Mallorca i de Balears es decideixen. Els juvenils de Toni Pericas, CVS Perfume’s Club, tenen la seva plaça asegurada ja que no han perdut cap partit de lliga i les Infantils d’Alfons Ramon es troben en un situaciĂł gairebĂ© idèntica ja que, amb un partit menys que el Manacor, ocupen la segona plaça amb nomes una derrota.

l Campionat de Balears Juvenil MasculĂ­ es celebrarĂ  d’aquĂ­ nomes dues setmanes. SerĂ  el cap de setmana del 21-22 de març i l’Infantil FemenĂ­ estĂ  previst pel cap de setmana del 18-19 d’Abril.

Vos anirem informant de totes les novetats en aquests dos Campionats. No vos perdeu l’espectacle i veniu a animar als nostres per arribar als Campinats d’Espanya.. Amunt CVS!!!

INFANTIL F. C : VOLER ES PODER

Posted: 09 Mar 2015 06:46 AM PDT

Mayurqa B 1-3 Forn Ca’n Frau SĂłller (19-25/27-25/14-25/13-25)
Jugaren: Paula Mayol, Claudia Morell, Mar Crespí, Margalida Rullán, Maria Dalla Torre, Laura, Esther Coll, Silvia Mairata, Aina Ensenyat, Malen i Maria Bujosa.
Gran partit amb molt bones sensacions i sobretot la màxima concentració amb el sservei que és una part primordial en un partit. El primer set va anar molt igualat, fins que es va decantar per les nostres solleriques (19-25) amb unes bones recepcions per acabar amb una col·locació i un gran atac.

El segon set sortiren a la pista relaxades, i el set va seguir igual que el primer igualat, però alhora dels punts definitius la mala concentració va fer que es perdés el set (27-25). El tercer set es va sortir amb una mentalitat canviada, les nines volien lluitar i no deixar perdre aquesta oportunitat, així que es va poder veure que les recepcions anaven a lloc, lluitaven totes les pilotes, es podia col·locar i acabar amb un bon atac (14-25). El quart set va ser una rèplica del tercer, les jugadores no van donar cap pilota per perduda i van acabar el partit amb un clar (13-25).

Está clar que si un vol pot, i que s’ha de fer una feina constant, un esforç i un sacrifici per poder obtenir resultats satisfactoris. Dissabte dia 14 al Pavelló de Son Angelats a les 10h, s’enfrontaran  a un Montesión lluitador i  que de ben segur serà un partit complicat i que s’haurà de lluitar moltíssim per obtenir bons resultats. Amunt nines!

SÉNIOR M. B : EL REST. CA’N QUIROS SĂ“LLER TORNA D’ARTĂ€ AMB LES MALETES BUIDES

Posted: 09 Mar 2015 12:11 AM PDT

CV ARTĂ€ JUV. 3-0 REST. CA’N QUIROS SĂ“LLER (25-11/25-17/25-19)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., DamiĂ , Pepllu, Guiem i Gerard.
Partit amb poca història el que jugaren aquest diumenge els nostres a Artà, davant un juvenil que, tot i jugar un partit discret, no donà cap opció als del CVS.

El primer set solleric va ser per oblidar i els errors foren constants. No s’aconseguĂ­ lluitar gairebĂ© cap punt i la falta d’intensitat va presidir el joc. En el segon i tercer set es millorĂ  aquest aspecte i s’aconseguĂ­ jugar els parcials amb el marcador igualat però els finals de set es tornaren escapar, mĂ©s per errors propis que per encert dels locals.
Tot i el mal partit, els nostres ja esperen amb ganes la propera cita de liga, el proper dissabte a Son Angelats, a les 19:00 h davant el CV Manacor juvenil. Molta sort!.

INFANTIL F. A : VICTĂ’RIA DEL CVS FET A SĂ“LLER DAVANT EL SAGRAT COR A

Posted: 08 Mar 2015 11:59 PM PDT

Aquest passat divendres les nostres  nines  reberen la visita de les col·legials del Sagrat Cor A al pavelló de Son Angelats i aconseguiren una nova victòria per 3-0 amb parcials 25-10/25-10/25-18, en un partit sense complicacions per les nostres que guanyaren amb solvència a un conjunt que va oferir poca resistència a les nostres.

Pel CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort, Sara Sánchez, Aina Pons, Mariona Galindo,  Luisa De Miranda, Magdalena Pujol, Carla Ferragut, Aina Gómez, Marga Sastre, Laura Mayol, Marta Jaume i Auba Selles.
Partit de poca qualitat i emoció que varen poder presenciar els espectadors que es varen donar cita al pavelló de Son Angelats, ja que el partit va ser de domini solleric amb més qualitat tècnica i tàctica que va fer que nomes hi hagués un dominador del partit i aquest va ser el nostre de CVS Fet a Sóller.
L’entrenador local donĂ  minuts a totes les seves jugadores, esperant partits mes complicats a  partir de la propera setmana, ja que tendran doble confrontaciĂł, dissabte dia 14 a les 9.30 s’enfrontaran al Mayurqa A i el diumenge dia 15 visitaran la sempre difĂ­cil pista de l’ArtĂ .
Esperant que les nostres nines segueixin aconseguint victòries per poder comandar la classificació de la Primera Infantil femenina.

INFANTIL F. B : DERROTA DEL CONST. TUENT SĂ“LLER A BUNYOLA

Posted: 08 Mar 2015 11:52 PM PDT

CV BUNYOLA 3-0 CONST. TUENT SĂ“LLER
No Ă©s poguĂ© aconseguir la tercera victòria consecutiva del Construccions Tuent SĂłller. L’equip del CVS perdĂ© en la seva visita a Bunyola despres d’un primer set molt fluix sense ritme on les solleriques no es trobaren còmodes. El segon i tercer foren molt bons amb molt d’ordre i una gran defensa de l’atac bunyolĂ­. S’arribĂ  al final de set amb opcions però un bon servei del contrari i un fluix atac per part nostra donaren la victòria a les locals.

La setmana vinent tenim dos partits a SĂłller, dimecres a les set de l’horabaixa un aplaçat enfront de l’Ă€gora. Partit tambĂ© difĂ­cil davant un rival directe a la classificaciĂł anant darrera nostra nomĂ©s per un punt. I dissabte a les dotze del migdia un altra partit difĂ­cil enfront el Santa Margalida que va dos punts damunt nostra. En definitiva una setmana on haurem de fer el nostre millor joc i lluitar molt. Vos esperem a tots per animar fort.
Per al Construccions Tuent SĂłller jugaren Meisy Smith, Carla Corbett, Laia Vicens, Laura Manrique, Aina Zamrik, Ines Tugores, Aina Celia, Ana Maria Hernandez, Eva Villa, Aina Hernandez, Carme Canyelles i Marta Girona.