Resumen del Fin de Semana del C.V.Soller

24 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

JImageProxyUVENIL F. B : BON INICI DE LA LLIGUETA FINAL AMB DUES VICTĂ’RIES EN TRES DIES

JUVENIL F. B : BON INICI DE LA LLIGUETA FINAL AMB DUES VICTĂ’RIES EN TRES DIES

Posted: 24 Feb 2015 10:42 AM PST

Després d’acabar la lliga regular amb tan sols tres victòries, per onze derrotes; les nostres juvenils B disputaran una lligueta juntament amb els equips de Vilafranca, Cide i Artà. L’objectiu es guanyar la mateixa, i de moment es va per molt bon camí.Pel CV Sóller jugaren: Maria Bisbal, Claudia Trias, Marta Valls, Maria Amorós, Laura Ferrà, Sílvia
Peña, Lluisa Reynés, Sílvia Sánchez, Inés Ballester i Clara Coll.

CV Sóller B 3 – 0 Volei Ciutat CIDE C (25-12/25-17/25-19)

El passat dijous 19 de febrer les nostres juvenils B varen arrancar la lligueta final enfrontant-se al CIDE C, en un partit ajornat per manca de jugadores, s’havia de disputar el dissabte 14.El que havia de ser un encontre a priori igualat, va acabar essent un partit relativament fàcil per a les nostres juvenils, que no van desaprofitar l’ocasió per emportar-se’l per un clar 3 a 0, i on totes les jugadores van gaudir de minuts. Tan sols lamentar la baixa de la lluire, però que les centrals van suplir a la perfecció. Destacar la gran evolució de Maria Amorós

Es Molí Nou CV Vilafranca 1 – 3 CV Sóller B (18-25/25-18/16-25/22-25)

Tan sols dos dies després, es va retre visita al CV Vilafranca, qui durant la lliga regular havia guanyat a les nostres juvenils per un clar 3 a 0 i un 3 a 2. Les solleriques arribaren amb moltes ganes al partit i aquest fet es va notar des de l’inici, amb saques contundents i molta feina en recepció i defensa, que facilitava la feina a la col·locadora i es podien dur a terme molt bons atacs, sobre tot per part de Lluisa Reynes. Destacar la tornada a la pista de Clàudia Trias, que després de 3 setmanes de lesió s’havia reincorporat ja gaudint de minuts davant Cide i que va fer molt bon partit a Vilafranca. Aquest dissabte 28 de febrer, a les 12:00, toca arribar fins a terres artanenques. Esperem que es torni amb la tercera victòria, sobre tot tenint en compte que durant la lliga els dos
enfrontaments van acabar amb victòria sollerica.

JUVENIL F. A : GRAN PARTIT DEL CVS BAR BINI SĂ“LLER TOT I CAURE DAVANT EL CIDE

Posted: 24 Feb 2015 10:34 AM PST

CV CIDE 3-1 CVS BAR BINI SOLLER

Jugaren: Adela, Antonia, Aina, Maite, Neus, Miquela, Rosa, Jenny, Maria M., Maria B., Irene i la cadet Marga.
Tot i la derrota, contra el que, a priori ha de ser el campiĂł de la lliga juvenil, les nostres varen fer un gran partit en defensa, bastant ordenades i tenint bastant clar el que havien de fer. El CVS Bar Bini SĂłller va sortir al partit molt ordenat i sabent cada jugadora el que havia de fer en tot moment. A l’inici del set les locals varen sortir molt motivades i partiren en el marcador per un 8-3, pero les solleriques punt a punt anaren retallant distĂ ncies i al final s’aconseguĂ­ superar-les al final de set per un 20-22.
Però la pressiĂł i les ganes d’aconseguir anotar-se el primer parcial els va passar una mala jugada i varen perdre. En el segon set, les nostres començaren igual de motivades que acabaren el primer i es varen imposar a les palmesanes amb un set mes que perfecte per part de tot l’equip i guanyĂ ren per una diferència clara.
El tercer fou el pitjor set dels tres. Les visitants no volien tirar la tovallola i demostraren del que eren capaces i s’emportaren el set per una diferència clara per elles. En el quart ens tocava donar la campanada per aconseguir anar al tie-break. Començarem molt be, ordenades en defensa i contundents en atac, però al final de set les palmesanes van conseguir una distancia de 2-3 punts que va ser suficient per que s’anotessin el darrer i definitiu parcial.
Destacar la gran feina en defensa i atac d’Adela Mas i la feina en defensa d’Antònia Tovar.
Les nostres tornaran a jugar una nova jornada d’aquesta gran lligueta pel tĂ­tol juvenil, el proper 10 de març a Na Capellera davant el Manacor. Molta sort!!

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SĂ“LLER ACONSEGUEIX UNA GRAN VICTĂ’RIA

Posted: 23 Feb 2015 10:47 PM PST

Aixa Massanella 1-3 Const. Tuent SĂłller (17-25/25-22/17-25/12-25)
Gran partit i gran victòria del Construccions Tuent SĂłller davant l’Aixa Massanella  per un set a tres en un partit marcat per la gran feina feta per les nostres jugadores. Un Aixa Massanella amb menys habilitats tècniques i tĂ ctiques pero amb molta lluita i moltes ganes que fĂ©ren que fos un partit amb molta feina per defensar ja que el seu joc directe i una mica alocat posĂ  a prova la feina defensiva de les del CVS.

Les solleriques amb sed de victòria saberen contrarrestar el seu joc amb ordre i feina, una gran qualitat en el servei  i molta efectivitat en atac.

Amb la victòria al sac, les solleriques anaren a la torrada que els tres equips infantils femenins del Club Volei SĂłller organitzaren per recaudar doblers pels seus viatjes que tenen organitzats. Noltros concretament voldriem anar a Menorca el mes de maig per participar a un torneig. Volem aprofitar per agraĂŻr tot el recolzament rebut al nostre patrocinador Construccions Tuent SĂłller, a l’Ajuntament de SĂłller, al CVS i a tots els que ens han ajudat.
La propera setmana despres de casi un mes, jugam a Son Angelats rebent a l’ArtĂ , un equip jove però que lluita molt i de segur ens posarĂ  les coses difĂ­cils. Vos esperam!!.
Pel Construccions Tuent Sóller jugaren Eva Villa, Meisy Smith, Carla Corbett, Laura Manrique, Aina Zamrik, Aina Celia, Ines Tugores, Laia Vicens, Marta Girona, Ana  Maria Hernadez, Aina Hernandez i Carme Canyellas.