23 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxySÉNIOR M. B : BON PARTIT DEL REST. CA’N QUIRÓS A PÒRTOL

Posted: 22 Feb 2015 11:38 PM PST

CV PÒRTOL 3-0 REST. CA’N QUIRÓS SÓLLER (25-22/25-21/25-19)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., DamiĂ , Pepllu, Guiem i Gerard.
Derrota dels nostres a PĂČrtol davant el segon classificat de la lliga en un partit en que els sollerics donĂ ren guerra jugant a bon nivell, concentrats i fen molta feina en defensa que permetia mantenir el marcador igualat i les opcions de victĂČria en qualq’un dels tres parcials.

El primer set començà amb clar color local. Els nostres ja ens tenen familiaritzats amb inicis irregulars, amb imprecisions i falta de ritme i en aquesta coasiĂł no va ser diferent. Tot i millorar en recepciĂł respecte als darrers partits, no s’aconseguia crear problemes en atac i els locals aviat agafaren un avantatge de 6-7 punts que parĂ©ixia defintiu. PerĂČ la situaciĂł canviĂ  i la lluita i constĂ ncia dels nostres va possibilitar la remuntada fins a igualar el marcador a 20. A partir de llavors i durant tot el partit, la nota predominant va ser l’igualtat total i per moments, els del CVS comandaren el marcador.
NomĂ©s en els instants finals de set, els nervis i les imprecisions donĂ ren avantatge als de PĂČrtol que no desaprofitaren les seves oportunitats per tancar els tres sets i endur-se’n la victĂČria.
En definitiva, molt bon partit dels sollerics que tornĂ ren a mostrar el nivell dels darrers partits abans de Nadal i que arriben al partit davant el Sant Joan amb bones sensacions. La cita serĂ  el proper dissabte a les 19:00 h a Son Angelats. Molta sort!