Sports de ca Nostra

Atlètic Balears – CF Badalona (1-0)

AT BALEARESUn cop l’àrbitre ha xiulat el final del partit, la conversa dels aficionats balearicos anaven en una mateixa direcció: lloaven la primera part, que haurà estat una de les millors que s’han vist aquesta temporada a Son Malferit, i a l’hora lamentaven que no s’hagués rematat el partit durant els primers quaranta-cinc minuts.

En veritat, l’encontre no podria haver començat millor. Pràcticament en la primera arribada l’Atlètic Balears s’avançava en el marcador. Una centrada des de la banda dreta l’enganxava Carlos Rodríguez, que amb un potent xut enviava la pilota al travesser i després entrava a gol. És el vuitè gol del nostre pitxitxi.

Després, el carrussel de jugadors pels blanc-i-blaus ha estat constant. Al ’20 una passada a l’espai d’Esteban la recull Carlos, que amb una jugada personal es planta davant Marcos, però aquest la rebutja a córner. Més tard, han estat Vich i Carlos Rodríguez un altre cop els que podrien haver aconseguit el segon dels balearicos.

Una vegada s’inicià el segon temps, una passada cap enrere del Badalona tampoc l’aprofità Carlos per a sentenciar. A partir de llavors, el conjunt de Manolo González agafà les regnes del partit, però sense inquietar en excés la porteria de Víctor. No va ser fins el ’85 quan Toni Lao, amb una rematada acrobàtica va posar l’ai al cor als aficionats balearicos, però el seu xut es topà amb el travesser.

Tres punts importantíssims per els de Gustavo Siviero, que amb 33, descansen en la 13ena posició. 13 punts de 15. Tota una recompensa per la bona feina. Ara toca pensar en el Vila-real B.

Atlètic Balears: Víctor, Vich, Tim (46, Jaime), Mairata, Guasp, Esteban, Ripoll (Tedi Surac), Cristian, Chando, Fullana i Carlos Rodríguez (56, Artabe)

Badalona: Marcos, Álvaro, Óscar Sierra (54, Lulu), Amantini, Fran Grima, Prior, Xavi Ferrón (51, Bermudo), Toni Lao, Marc Mas (81, Ponzio), Raul Torres i Abraham

Àrbitre: Enrique Sanchis Cambra, del comitè valencià. Mostrà targeta groga al local Vich i al visitant Xavi Ferrón.

Gols: 1-0, Carlos Rodríguez (min. 5)

 

Enhorabona equip!
WEB AT.Baleares

Los comentarios están cerrados.