SATISFACCIÓ EN EL MON DEL FUTBOL PEL SUPORT DEL CONSELLER

18 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaEl comunicat del Conseller d’Esports, Jaime Martínez, expressant «apoyo absoluto» als clubs davant l’amenaça de la Llei d’Emprenedors ha merescut l’agraïment del president de la FFIB.

Miquel Bestard ha manifestat la seva satisfacció perquè el Govern Balear ha passat a l’acció posant-se al costat dels clubs de futbol i d’altres esports que fomenten l’esport sense ànim de lucre. «Fins ara –ha dit Bestard– teniem paraules d’ànim i de comprensió, però el comunicat del Conseller és un fet concret de suport que mos dóna força per seguir lluitant».

El conseller Jaime Martínez ha enviat una carta al Ministeri (al Secretari d’estat Miguel Cardenal) demanant una alternatives a la situació en què quedarien els clubs modests si s’aplicàs la normativa laboral de la Llei d’Emprenedors. A la carta, el conseller diu textualment: «Estamos con ellos (los clubes) y vamos a intentar conseguir que se solucione, porque creemos que es de justicia.

No podemos tratar este tema como si fuese una actividad económica, cuando lo que hacen desde esos clubes es una función social». «Aunque no es competencia del Govern», escriu Martínez, «nuestra postura es de apoyo total a todos los niños, padres, aficionados y clubes que forman la gran familia del deporte balear, por eso ya hemos enviado una carta a Madrid, al Ministerio, para que entiendan que hay que dar una solución, ya sea a través de un régimen especial o con una Ley de Mecenazgo a nivel nacional, que complemente la que estamos tramitando en Balears, que incorpore bonificaciones e incentivos para los clubes más modestos».

El director general d’Esports, Javier Morente, ha estat en contacte amb federacions i clubs oferint el suport del Govern Autonòmic. Ara el suport s’ha materialitzat en aquesta carta del conseller al Ministeri. El conseller de Turisme i Esports ha manifestat que l’aposta del Govern balear per l’esport és ferma, i que s’està estudiant una nova línia d’ajudes als clubs esportius lligada a la Llei d’Emprenedors, en el sentit d’establir una compensació autonòmica.
FFIB

Comentarios cerrados