Noticies C.V.Soller ; Juvenil F.A. y Cadet -F

17 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
C.V.SollerJUVENIL F. A : EL CVS BAR BINI SÓLLER CAU DAVANT EL BUNYOLA EN LA PRIMERA JORNADA DE LA LLUITA PEL TÍTOLPosted: 17 Feb 2015 05:00 AM PST

CVS BAR BINI SÓLLER 1-3 CV BUNYOLA (23-25/25-21/15-25/21-25)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ñ
Jugaren: Antonia, Miquela, Aina, Maite, Maria B., Maria M., Jenny, Irene, Laura, Adela, Neus i la cadet Marga.
Derrota de les solleriques on la diferencia va estar en la mentalitat. Les nostres no es creien en cap moment que es podria guanyar i tot i fer un molt bon partit en recepciĂł i defensa no es va estar tan encertat en atac.

Entraren amb nervis a la pista, un poc de descontrol, perĂČ tot d’una es varen refer i varen lluitar el set fins al final on per petits detalls es va decantar a favor de les bunyolines. Pel que fa al segon set, fou un calc del primer on aquest pic els petits detalls caigueren de part de les solleriques. El tercer fou el set mes dolent del CVS Bar Bini SĂłller, on no hi va haver ordre, la recepciĂł fallava i les jugadores es van desesperar.
En el quart, varen tornar a posar els cinc sentits per poder-lo guanyar pero el set anterior els hi va pesar, i la mentalitat no els va ajudar per poder anotar-se el set, i es va perdre.
Destacar el gran partit i la millor actitut d’Adela Mas.
Proper partit dissabte a les 18 h contra el Cide A.

CADET F : MOLT GRAN, LES CADETS DEL «CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL SÓLLER» S’ASSEGUREN UNA PLAÇA AL CAMPIONAT DE BALEARSPosted: 17 Feb 2015 04:53 AM PST

Qui haguĂ©s dit a principi de temporada que a hores d’ara les cadets del CVS tinguessin ja assegurada una de les 4 places en el Campionat de Balears?.
Aquest passat dissabte rebien a un gran rival directe, les magnĂ­fiques jugadores de La Salle Pont d’Inca, dirigides com sempre per un cos tĂšcnic envejable per a qualsevol club de voleibol, col·locant nomĂ©s en poques temporades a tots els seus equips dins l’elit balear.

El partit va ser, contra tot pronĂČstic, bastant ben controlat per l’equip de La Vall, no donant sensaciĂł de perillar un bon resultat en cap dels 3 parcials que nomĂ©s van necessitar les noies de Pep Tugores per liquidar el partit.
Els tres sets van tenir més o menys el mateix guió. Un molt bon servei per part de les locals, bona recepció, amb defenses molt ben dirigides cap a zona 3 que permetien contraatacar amb més o menys solvÚncia.
Com a nota molt positiva va ser el treball en bloqueig, que fins ara brillava per la seva absĂšncia i que Ă©s tan necessari si es vol aspirar a mĂ©s, sent puntualment les errades en posicionament i desplaçament en defensa l’altra cara menys positiva de l’equip i que ocasionava alguna que un altra rabiada de l’entrenador, que entĂ©n que aquests errors propis de la manca de concentraciĂł o de certa relaxaciĂł.
Els parcials es van tancar amb 25-16,25-22 i 25-19.
Proper partit en terres llunyanes de Porto Cristo, dissabte 21 a les 11. Partit a priori assequible sempre que les solleriques no es relaxin i juguin al 100×100 de les seves possibilitats, enhorabona i a seguir treballant dur que Ă©s l’Ășnica possibilitat d’Ăšxit, ja sabeu, «la constĂ ncia i l’esforç son la base de l’Ăšxit», us sona ??.

Comentarios cerrados