Noticies del C.V. Soller

16 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v. sollerSÉNIOR F. : EL CVS SÓLLER TOURS JUGA UN PARTIDÀS A PÒRTOL DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT I REFORÇA EL LIDERATGE

SÉNIOR F. : EL CVS SÓLLER TOURS JUGA UN PARTIDÀS A PÒRTOL DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT I REFORÇA EL LIDERATGEPosted: 16 Feb 2015 01:02 AM PST

CV PĂ’RTOL 0-3 CVS SĂ“LLER TOURS (22-25/24-26/14-25)

El nostre equip del CVS Sóller Tours, líder de la Primer Balear femenina visitava el passat diumenge la pista del Pòrtol. Un dels equips mes potents de la categoria i una de les pistes mes difícils per aconseguir la victòria. Però el nostre equip va demostrar que està en un bon moment de forma i va donar un gran cop damunt la taula i a la vagada va deixar la lliga ben encaminada per aconseguir el títol.

Gran partit de volei el que es va poder veure al pavellĂł Blanquerna amb un conjunt local que va sortir molt motivat i amb ganes de guanyar per reduir l’avantatge a la classificaciĂł general. Tant es aixĂ­ que el començament del primer set va ser de domini local. Molt encertades en atac i amb les solleriques que no es trobaven còmodes damunt la pista de Blanquerna, però ben aviat les nostres començaren a trobar el seu joc habitual i a punt d’acabar el set les solleriques començaren a dominar i apuntar-se el set per un 22-25. El segon va ser un calc del primer, amb domini de les locals que agafaren el primer avantatge 6-3, desprĂ©s es va veure el millor volei del matĂ­ amb una gran lluita damunt la pista amb grans accions d’atac combinades amb una gran defensa, però a l’hora de acabar el set les nostres saberen acabar i aconseguiren un ajustat 24-26. En el tercer set les nostres incrementaren la seva defensa i millor efectivitat en atac, que feren que el set fos de clar color solleric.
En definitiva gran partit de les nostres en conjunt, destacant la direcciĂł de na Nena Ramon , la gran actitut en defensa d’Antònia Tovar i el poder anotador de Blanca Campillo.
El proper diumenge les nostres  jugaran a Son Angelats a partit de les 12 h, rebent la visita del Montesion, cercant una victòria que els apropi al títol. Enhorabona!

INFANTIL F. A : EL CVS FET A SĂ“LLER ES RETROBA AMB LA VICTĂ’RIA DAVANT EL PORTO CRISTOPosted: 16 Feb 2015 12:25 AM PST

CVS FET A SĂ“LLER 3-0 PORTO CRISTO (25-18/25-15/25-17)
Aquest passat divendres al pavelló de Son Angelats les nostres es varen retrobar amb la victòria, guanyant amb claredat a un bon Porto Cristo per 3-0.
Pel CVS Fet a Sóller varen jugar : Carla Bort, Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Magdalena Pujol, Luisa De Miranda, Aina Gomez, Carla Ferragut, Aina Pons, Marga Sastre, i  Marta Jaume.

Les nostres nines varen rebre la visita de l’equip de Porto Cristo i la solventaren amb bona nota, davant un conjunt  ben dirigit per un gran entrenador que va mostrar molt bones maneres, amb una gran lluita defensiva. Tant es aixĂ­ que les nostres tingueren que mostrar el seu millor joc per endur-se el partit, amb un sets molts parescuts, amb uns començaments molts igualats fins que de mica a mica les nostres s’anaven imposant sobre tot per la seva contundència en atac i major encert del servei.

De totes formes va ser un bon partit de volei on el nostre entrenador va poder donar minuts a totes les seves jugadores i aquestes mostraren una gran actitut que deixaren satisfet al seu tècnic.
La propera setmana les nostres tindran jornada de descans.

SÉNIOR M. B : EL REST. CA’N QUIRĂ“S SĂ“LLER CAU DAVANT EL JUVENIL DEL CV ARTĂ€Posted: 16 Feb 2015 12:18 AM PST

REST. CA’N QUIRĂ“S SĂ“LLER 0-3 CV ARTĂ€ JUV. (13-25/18-25/19-25)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., DamiĂ , Pepllu, Guiem i Gerard.
Els nostres jugaren el partit aplaçat de la novena jornada de lliga que s’havia de disputar el passat 6 de desembre.

Tot i que els nostres no es deixaren endur en cap moment pel resultat advers, la diferència física i tècnica entre els dos equips va ser present en tot moment i els sollerics no pogueren lluitar per cap dels tres parcials.
Els del Rest. Ca’n QuirĂłs SĂłller anaren de menys a mĂ©s, cometent menys errades no forçades a mida que avançava el partit i en el tercer set es va aguantar l’igualtat en el marcador fins a mitjan set. Però els problemes en rececpiĂł i la contundència dels atacs dels joves Artanencs acabaren per imposar-se.
La setmana que ve, els nostres es desplaçaran a Pòrtol el diumenge dematĂ­ per jugar davant el SĂ©nior de l’equip palmesĂ . Molta sort!..

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER APROFITA EL DESCANS PER DONAR LLIÇONS DE VOLEI ALS PARES DE LES JUGADORESPosted: 16 Feb 2015 12:10 AM PST

Aquest dissabte passat, a falta de partit oficial de lliga, les jugadores del Const. Tuent SĂłller i els seus pares jugaren un partit de volei d’alt nivell. L’ocasiĂł va servir per apropar el volei als pares i que aixĂ­ puguin apreciar mes l’esforç i dedicaciĂł que tenen les nines.

Tot ha sortit molt bĂ© i es va gaudir d’un bon matĂ­ fent sport i germanor. GrĂ cies a tots els assistens.