LA FEDERACI脫 PROTESTA AMB MINUTS DE SILENCI A TOTES LES COMPETICIONS

12 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaAquest cap de setmana, els partits de F煤tbol Base, Regional y Tercera s鈥檃turaran un minut a cada part en protesta per la llei d鈥橢mprenedors.

A TODOS LOS ESTAMENTOS DEL F脷TBOL Y F脷TBOL SALA DE LA COMUNIDAD BALEAR.

La Federaci贸n de F煤tbol de les Illes Balears, comunica a todos sus estamentos que en los partidos que se disputen este pr贸ximo fin de semana, se realizar谩 una interrupci贸n de un minuto, en cada una de las partes, cuando sea el minuto (5) de las mismas.

Ser谩 el 谩rbitro quien parar谩 el juego en este mentado minuto 5 de cada parte y esperar谩 un minuto para reanudar el juego.

Esta medida se realiza en se帽al de protesta por la aplicaci贸n de los resultados del estudio al que hace referencia la Disposici贸n Adicional Decimosexta de la Ley 14/2013 de 27 de Septiembre de apoyo a los emprendedores y su internalizaci贸n sobre las entidades sin 谩nimo de lucro, que ponen en peligro la supervivencia del f煤tbol aficionado. 聽聽

Esta medida no afecta a las competiciones de:
Segunda Divisi贸n-B
Liga de Honor Juvenil
1陋 y 2陋 Divisi贸n Femenina

Firmado por el Secretario General
Manuel Bosch Vicens

Palma, a 12 de febrero de 2015

Aquesta 茅s la primera mesura oficial que proposa la Federaci贸 de les Illes Balears per mostrar la seva preocupaci贸n davant la situaci贸 que podria fer desapar猫ixer alguns clubs de futbol.

Mentrestant continuaran les gestions per modificar la llei i no se descarta que se prenguin altres formes de pressi贸. De fet, els clubs varen manifestar la seva intenci贸 d鈥檃turar les competicions si el Govern espanyol mant茅 aquesta llei tal com est脿.

De fet, aquest cap de setmana hi ha diverses federacions de futbol que aturen la competici贸, com ja va fer la setmana passada la Federaci贸 Asturiana.

Dilluns i dimarts vinents, Miquel Bestard viatjar脿 a Menorca i Eivissa per cercar el m脿xim consens del futbol balear davant la situaci贸n.
fuente FFIB

 

Comentarios cerrados