Davant la proposta d’aturar la competició, la FFIB ha convocat reunions de la Comissió Delegada i dels clubs de les illes menors

12 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaPer divendres horabaixa està prevista una reunió de totes les Federacions esportives de les Illes Balears a la seu de la Federació de Futbol. La norma laboral de la Llei d’Emprenedors afecta a tots els esports i a tots els clubs, la majoria d’esport base, i podria suposar la desaparició de moltes entitats esportives.

La situació és tan greu que a altres comunitats ja se va decidir aturar la competició de futbol durant el cap de setmana (el passat cap de setmana a Astúries i el pròxim a Catalunya).

Després de la reunió informativa de divendres passat (durant la qual els clubs de Mallorca i els estaments del futbol –futbolistes, entrenadors i àrbitres– se mostraren disposats a aturar la competició) s’està a l’espera d’una alternativa a la norma laboral que vol aplicar el govern. A suggerència del president Bestard, se demana una moratòria de la llei, mentre se negocïi una llei que contempli els casos concrets de les entitats esportives sense ànim de lucre.

El president Miquel Bestard ha convocat una reunió urgent (per dijous horabaixa) del màxim òrgan entre Assemblees, la Comissió Delegada de la FFIB, perquè estudïi la situació.

El president també té previst viatjar a Menorca i Eivissa (dilluns i dimarts) per informar de les passes duites a termes i per cercar el màxim consens.

El Govern Balear també fa gestions, perquè ha demanat informació a les federacions sobre la gent i els clubs que podrien estar afectats per la nova normativa.

FFIB

 

Comentarios cerrados