Santanyi D.S. 1 – Athletic Club de Montuïri 2‏

9 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ATLETIC MONTUIRIEren les 16:00h quan començava el partit F.Base Santanyi D.S. – Athletic Club de Montuïri.

La primera part començava bé pels atlètics, als 25 min. de joc Mateu marcava el primer gol de partit 0-1. Poc després l’autor del gol havia de ser substituït per lesió i acabava la primera part dominada pels montuïrers.

A la mitja part l’entrenador Munar canviava a Ortiz per prevenir una lesió,

Una complicada i eterna segona part començava 5 minuts més tard del previst. Als 57 min. de partit Cerdà Cifre assistia a Mesquida i marcava el 0-2. Als min. 50 i 66 Nicolau i Andreu eren expulsats del partit per doble targeta groga i els montuïrers es quedaven amb 9 jugadors, tenien la difícil tasca de mantenir el resultat.

A l’acabament del partit el santanyiner Salhi (88’) marcava el definitiu 1-2. L’arbitre afegia 7 minuts de descompte i finalitzava l’encontre.

Victòria sofrida i treballada al camp del segon classificat.

Cal destacar que el public majoritàriament va animar als jugadors i que el montuïrer Toni Sánchez va intentar jugar 20 minuts a la segona part però havia de ser substituït per lesió va tenir una actuació irrellevant.

Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Servera, Mayol, Mateu, Solier i Nicolau.

Suplents:  Miralles Martorell, Bergas, Aloy, Mesquida i Ginard.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.

Delegats: Llorenç Miralles.

Targetes grogues: Nicolau (39’), (50’), Solier (55’), Andreu (60’), Andreu (66’).

Targetes vermelles: Nicolau (50’) , Andreu (66’).

Àrbitre:  Santandreu Martín.

Canvis: Mesquida per Mesquida (34’), Aloy per Ortiz (45’), Bergas per Solier (55’), Ginard per Bergas (80’).

El partit partit següent serà el divendres dia 13 a les 20:30 Athletic Club de Montuïri – Llevant al Revolt de Montuïri.