Noticias del C.V.Soller

9 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cv sollerSÉNIOR M. B : EL REST. CA’N QUIROS CAU DAVANT EL LÍDER EN UN PARTIT MOLT DISCRET

Posted: 09 Feb 2015 12:19 AM PST

REST. CA’N QUIROS SÓLLER 0-3 CV POLLENÇA (18-25/18-25/17-25)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., DamiĂ , Pepllu, Pep T., Guiem i Gerard.
Els nostres no acaben de trobar el ritme de joc que mostraren en els darrers partits abans de l’aturada nadalenca. Les imprecisions prĂČpies s’acumulen  i acaben per anular qualsevol possibilitat de victĂČria parcial tot i la lluita i les ganes que mostren els nostres SĂ©niors partit rera partit.

Els Pollencins, amb un equip jove i fĂ­sicament molt potent, no donaren cap opciĂł als nostres que en cap moment exigiren als visitants. La recepciĂł local no funcionĂ  i les sortides en atac sempre deixaven en avantatge als visitants que jugaren a plaer gairebĂ© durant tot el partit. Els sollerics ho intentaren durant els tres sets perĂČ en els moments en que s’apropaven en el marcador, tornĂ ven a aparĂšixer les errades individuals i els visitants es tornĂ ven a distanciar en el marcador.

La propera setmana els sollerics jugaran el partit aplaçat el passat desembre contra el Juvenil del CV Artà. La cita serà el proper divendres 13 a les 20:00 h a Son Angelats.

SÉNIOR F. : VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS A CONSELL EN UN PARTIT DISCRET

Posted: 09 Feb 2015 12:10 AM PST

SANT JOSEP CONSELL 0-3 CVS SÓLLER TOURS amb parcials 19-25/16-25/14-25

El nostre equip del CVS SĂłller Tours, lĂ­der de la primer Balear femenina, visitava el passat dissabte la pista del Sant Josep Consell i la va solventar amb una clara victĂČria per 0-3, tot i no fer el seu millor partit. En un ambient fret per la baixa temperatura que feia en el pavellĂł de Consell i amb una bona presĂšncia de pĂșblic, el nostre equip va guanyar un partit amb joc molt discret. Tant es aixĂ­ que el primer set va ser molt anivellat amb petits avantatges tant per un equip com per l’altre.

Les nostres nines no funcionaven en recepciĂł degut al bon servei local, perĂČ en el moment decisiu del set les nostres estigueren mes entonades en recepciĂł i el guanyaren per 19-25. En el segon les nostres començaren a controlar el servei local i el joc va passar a ser de domini solleric, amb bones combinacions que feren que les nostres s’apuntessin aquest set amb claredat. El tercer set va començar com el primer amb bon servei local i la recepciĂł sollerica que no funcionava, aixĂ­ que les locals agafaren avantatge en el començament d’aquest set, perĂČ a la meitat de set les nostres anaren per feina i començaren a dominar des de la recepciĂł i passaren a dominar el joc i el marcador fins apuntar-se el set i el partit.

El proper diumenge les nostres tenen una difĂ­cil sortida a Portol a partir de les 10 h a Blanquerna.

INFANTIL F. A : PRIMERA DERROTA DEL CVS FET A SÓLLER A MANACOR

Posted: 09 Feb 2015 12:00 AM PST

Aquest passat divendres a Manacor va passar el que no havia passat en tota la lliga i la Copa d’Espanya i es que les nostres nines varen ser vençudes per un gran Manacor que va ser superior a les nostres per 3-1 amb parcials de 26-28/25-23/25-22/25-23.
Per el CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort, Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Magdalena Pujol, Luisa De Miranda, Aina Gómez, Carla Ferragut, Aina Pons, Marga Sastre, i  Marta Jaume.

Amb un gran ambient a Na Capellera, amb unes grades plenes de gent que donaren molt de color al partit, en un partit que disputaren  entre el dos primes classificats de la lliga que prometia ser un gran espectacle i que, de fet, ho va ser. Ja en el primer set es va voure la igualtat que hi hauria, amb petites diferĂšncies en el marcador entre els dos equips, fins arribar al final de set on les solleriques estigueren mes encertades i  s’apuntaren aquest primer set. El segon va ser molt parescut, si be les locals sempre duien l’iniciativa en el joc i el marcador, arribant al final de set amb victĂČria per les locals per un ajustat 25-23. El tercer i quart varen ser un calc del segon, amb iniciativa i domini en el marcador de les locals amb unes solleriques que lluitaven per seguir amb opcions de victĂČria, perĂČ les locals estaven mes enxufades en el partit i amb tot mereixement guanyaren el partit.

En resum gran partit de volei, de gran nivell de joc per ser de infantils, amb una gran lluita enmig de la pista, amb els dos equip jugant molt amb les atacants de zona quatre i amb bones defenses que feren disfrutar  al nombrĂłs pĂșblic congregat al poliesportiu de Na Capallera.
El proper divendres les solleriques jugaran a soller davant el Porto Cristo a les 18 h a Son Angelats.

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER CAU A ESPORLES EN UN PARTIT D’ALTS I BAIXOS

Posted: 08 Feb 2015 11:42 PM PST

ESPORLES VC A 3-0 CONST. TUENT SÓLLER (25-21/25-7/25-10)
El Construccions Tuent SĂłller perdĂ© en la seva visita a la pista de l’Esporles. Les solleriques jugaren un primer set molt bo, lluitant amb molt d’ordre i un joc espectacular que no va ser suficient i s’acabĂ  amb derrota per 25-21. El segon set es començà amb un bon servei de l’Esporles que ens complicĂ  molt la recepciĂł amb moltes pilotes dividides a la xarxa on la major alçada de les locals ens va fer molt de mal, aconseguitn  un parcial inicial molt negatiu per noltros que afectĂ  la moral de l’equip i ja no es va sortir endavant.

El tercer fou calcat al segon i no es va tenir cap opciĂł. En definitiva, dos sets molt dolents amb qualque ratxa de bon joc per les solleriques amb un rival que no es complicĂ  gens i que va obtenir un bon resultat.
L’equip segueix el seu bon camĂ­, amb alts i baixos al joc pero de cada vegada els bons moments s’allarguen tot i que costa superar els dolents.
Pel CV SĂłller jugaren Aina Zamrik, Eva Villa, Meisy Smith, Aina Celia, Laura Manrique, Ana MÂȘ Hernandez, Laia Vicens i Marta Girona.
GrĂ cies a totes per la seva passiĂł pes volei. La setmana vinent partit ajornat ja us informaren del nou horari.