INFORMACION FUTBOL BASE CCE SANT LLUIS‏

9 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

logo cceeCap de setmana atípic pel que fa a partits disputats pels nostres equips de la base ja que molts d’ells gaudien o de jornada de descans segons calendari o no havia jornada en el seu grup. L’entretingut partit que acabar en derrota per part del Regional Preferent va ser el partit de la jornada del nostre Club.

JUVENIL

Per qüestions de calendari, l’equip de Pedro Palliser gaudia de jornada de descans encara si hi va haver competició de Lliga per a la resta d’equips.

CADET

Visitava a la tarda de dissabte l’equip de Felipe Gornés un dels camps més complicats de la categoria, el At. Villacarlos que està situat a la part alta de la classificació va haver de treballar durament per derrotar als nostres que van realitzar un bon partit. Els locals que van acabar tancant el partit amb un 3-0 al seu favor van veure un equip compacte, treballat i voluntariós que és conscient dels seus punts febles i forts. El partit es va posar molt costa amunt des del principi ja que els grocs només van trigar cinc minuts a inaugurar el marcador amb un gol d’Alex que batia a Llorenç. El gol va donar una mica d’inseguretat als de Gornés que van acusar el cop i van tornar a veure els grocs anotar mitjançant Camps el segon gol de la tarda. Era el minut 13 i els blaus havien reaccionar i clar que ho van fer. A partir del 2-0 van prendre les regnes del partit buscant amb claredat la velocitat d’Adria i Eric a través del bon fer de la línia de migcampistes lluissers que anaven agafant el to al partit. La pigada local deixar de nou ko al CCE quan res més inaugurar el segon acte de nou Alex marcava per als grocs. Els de Gornés amb tot perdut van millorar però no els va ser suficient, hi havia massa resultat en contra com per donar-li la volta, ho van intentar però no va ser suficient, coses del futbol.

INFANTIL

Van haver de matinar els nois de Krankel diumenge al matí per enfrontar-se al Sporting de Maó A en el nou Bintaufa. Els lluissers buscaven inaugurar el caseller de victòries en aquesta Lliga cosa que no van poder aconseguir tot i realitzar un bon partit. Els lluissers van començar el partit una mica dubitatius en defensa però ràpids i veloços en zones de finalització. Una contra portada a la perfecció per Isma, Coloma i Javier Hernandez va acabar amb el 0-1 al minut 12 obra d’aquest últim. Poc dur l’alegria als de Krankel que van veure com els locals amb un gol olímpic van igualar el partit tan sols un minut després. El partit era de clar domini local a causa de la diferència de envergadura entre uns i altres cosa que originiaba constants arribades per força i velocitat davant la meta d’un encertadíssim Guiem. Al minut 20 els locals es van posar per davant amb un gol des dels onze metres de Dani en el qual Guiem va encertar a endevinar el lloc del llançament però no va poder aturar-lo per poc. Després de la tornada de vestidors els de Bili Llabrés van sentenciar el partit amb dos gols més obra de Carles i Jose, golàs el d’aquest últim, tot i que els lluissers no es van rendir i van aconseguir el premi del segon gol anotat de nou per Javier Hernandez .

ALEVÍ

El calendari deparava jornada de descans per a l’Aleví A de Kike, els seus rivals si jugaven i de descans per a tots els equips de 2a i 3a Regional on els nostres equips de Aleví B i Aleví C no disputaven jornada.

BENJAMÍ

Igual que els seus companys de l’Infantil, va tenir de matinar el Benjamí A per visitar la UD Mahón diumenge al matí. L’equip de Lluís Muñoz va sortir conscient del bon rival que tenien davant. Els de Lluís Muñoz i Eduardo Jimenez van posar tot de la seva part per endur-se el triomf però en aquesta ocasió van ser les defenses les que es van imposar clarament als atacs. Partit de zero a zero final en què els dos conjunts van merèixer més sent l’empat un resultat just. La trobada va ser de gran nivell tot i no haver gols i el joc desplegat per ambdós va ser de nivell, malgrat la seva curta edat. Dos quarts per a cada equip van donar al trast amb les intencions de victòria de tots dos on els porters i defensors de les dues esquadres van ser el millor del partit.

Per la seva banda el Benjamí B de Rafa va caure derrotat a Ciutadella davant el Penya Ciutadella Esportiva A per un contundent 7-1 tot i ser els primers a posar-se per davant en el marcador. Un gol de Louie que va finalitzar una excel·lent jugada duta a terme entre Rafa, Javier i el mateix Louie va ser el millor premi a l’inici del partit dels lluissers que a partir d’aquest moment van ser trobant còmodes a Son Marçal però sense acabar d’agafar distància en el marcador. Amb el 0-1 es va arribar al descans que va millor als locals que després de la tornada de vestidors van ser un corró de la mà del seu jugador Matías Moll que va portar de cap als de Rafa. Cinc gols de l’excel·lent jugador local i dos més del seu company Joel Joan van ser massa llast per a un equip que va tenir dues cares diferents durant el partit.

El calendari deparava jornada de descans per al Benjamí C de Toyo Sastre.

PREBENJAMÍ F6

Cap de setmana sense partits per la categoría PreBenjamí F6.

FUTBOL 5

De nou el Pavelló de Ses Canaletes vivia una jornada de Futbol 5 dels jugadors nascuts l’any 2008 en què el doble enfrontament dels nostres equips A i B davant el CD Menorca va ser del millor de la jornada en aquesta categoria. L’avanç continu en la formació d’aquests nois complimentat amb el partit dels dissabtes és la recompensa per a aquest grup de jugadors que just acaben d’iniciar la seva carrera futbolística. A poc a poc de la mà dels seus entrenadors van acceptant els conceptes bàsics i inicials del futbol veient reflectits sobre el camp cada quinze dies.